TV Box önerisi

Merhaba, öncelikle bu elindeki bütçeye bağlı. Ama eğer ki internetten baktıysan Xiaomi'ye mutlaka rastlamışsındır ve benim de tavsiyem bu yönde olacak. Eğer 4K çözünürlük daha iyi donanım daha hızlı bir arayüz istiyorsan 600-650 TL'yi gözden çıkarıp Mi Box S 4K alabilirsin. Tabii ki Hepsiburada gibi sitelerde daha uygun fiyata da bulabilirsin fakat ne kadar güvenilirler belli olmuyor özellikle bu devirde. Yok eğer daha ucuz olsun bazı özelliklerden kısayım 4K olmasın bana 1080P de yeter diyorsan yine aynı markadan Mi Stick var ve onu da 450 TL ila 500 TL arası bir fiyata bulabilirsin.
 
Lisanslı ve lisanssız olarak iyi ayırın. Netflix gibi abonelik kullanarak izleyecekseniz lisanslı almalısınız. İndirerek falan izleyecekseniz genelde lisanssız öneririm.
 
Yazılım ve uygulama desteği alternatifi olarak Mi Box önerebilirim. Stick olanı sadece izleme için falan iş görüyor diğer işler içinse 4K olanı daha iyi.
Teşekkür ederim.
Merhaba, öncelikle bu elindeki bütçeye bağlı. Ama eğer ki internetten baktıysan Xiaomi'ye mutlaka rastlamışsındır ve benim de tavsiyem bu yönde olacak. Eğer 4K çözünürlük daha iyi donanım daha hızlı bir arayüz istiyorsan 600-650 TL'yi gözden çıkarıp Mi Box S 4K alabilirsin. Tabii ki Hepsiburada gibi sitelerde daha uygun fiyata da bulabilirsin fakat ne kadar güvenilirler belli olmuyor özellikle bu devirde. Yok eğer daha ucuz olsun bazı özelliklerden kısayım 4K olmasın bana 1080P de yeter diyorsan yine aynı markadan Mi Stick var ve onu da 450 TL ila 500 TL arası bir fiyata bulabilirsin
Bu bilgi bana çok lazım oldu teşekkürler
 

Yeni konular

Geri
Yukarı