TV+ için Ethernet Çıkışlı Kablosuz Aygıt Tavsiyesi

Bora Yüksel

Hectopat
Daha fazla  
Yakın zamanda PC toplayacağım ve modemi odama taşımayı düşünüyorum. Salonda TV+ var ve sadece ethernet kablosu ile çalışıyor. Kablosuz yapmayı araştırdım fakat bir şey bulamadım.

Ethernet girişli bir yükseltici ya da repeater alsam, normal izleyebilir miyim TV'yi?

Not: Salondan odama kablo çekemem. Odamla salon arası çok uzak değil, orta mesafe diyebilirim.

Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dark RangeMAX WRT360 300Mbit 2x3dBi Dahili Antenli 802.11n WiFi Mini Repeater (DK-NT-WRT360)

Bu ürünü uzun bir süre TV+ ile kullandım. Daha sonrasında da Apple TV ile kullandım. Ufacık bir ürün ama tam da sizin istediğiniz şeyi çok iyi bir şekilde yapıyor.

Ürünün kurulumunu yapıp ethernet kablosu ile TV+'a bağlayacaksınız sadece. Çok basit zaten kurulumu. Uzun sürelerce açık kaldı ve kullanıldı. Kasma, şişme vb. yapmadı.

Hocam teşekkürler oncelikle. Dedigin gibi tam aradigim sey fakat yukseltici olarak performansi nasil ? İnterneti duzgun sekilde wifiya verebiliyor mu ?
bu arada rip billy :^(

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı