TV kanal bilgisi var ama görüntü yok

VEYSEL YAVUZ

Hectopat
Daha fazla  
Samsung 27sd590c curved monitör var. Üründe bir adet Dsiplayport girişi var buraya bilgisayarımı takarak kullanıyorum. Bir adette HDMI girişi var. Buraya da mini full HD uydu alıcımı bağlamıştım. On numara TV'mi izliyordum ta ki düne kadar dün HDMI girişine aldığımda monitöre tamda resimde olduğu gibi alt kısımda kanal bilgisi geliyor ses geliyor. Kanal görüntüsü yok. Sizce bu nasıl bir problem olabilir ve nasıl çözebiliriz?

DSC_5285.JPG

Son düzenleyen: Moderatör:
Samsung 27sd590c curved monitör var. Üründe bir adet Dsiplayport girişi var buraya bilgisayarımı takarak kullanıyorum. Bir adette HDMI girişi var. Buraya da mini full HD uydu alıcımı bağlamıştım. On numara TV'mi izliyordum ta ki düne kadar dün HDMI girişine aldığımda monitöre tamda resimde olduğu gibi alt kısımda kanal bilgisi geliyor ses geliyor. Kanal görüntüsü yok. Sizce bu nasıl bir problem olabilir ve nasıl çözebiliriz?

Eki Görüntüle 265603
Video PID'i yanlış olabilir. Show TV HD frekans: 12209/H/10000

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı