TV kurulumu için servis çağırmak şart mı?

Kısaca soyluyeceğim urunun garantiye girmesi için teknik servisinin kurmasi gerekiyor. Teknik serviste calismistim 3 ay ne alirsaniz alın onu servis kurmasi lazim ama gelen servis sizi kurmus olarak gorurse garantiye sokmayabilir biz insanlik yapip bazwn bakiyorduk duzgun kurulmussa sorun cikmamissa garantisini onayliyorduk insaligina kalmis bir şey.

Hocam, buradaki durumlar çok karışık. Benim TV'yi servis kurdu, kurdukları gün panelde arıza ortaya çıktı ve Media markt ile görüştüğümde ürünün kutusu açıldıktan sonra iade fln yapamazsınız şeklinde oldu. Şimdi TV serviste. He servise kurdurmayıp ben açsaydım kutuyu nolurdu onu bilemiyorum.

Bugün servisle konuştum, eğer ürün kutudan hatalı veya hasarlı çıkarsa ve servis kurulum yapmadıysa garanti kapsamına girmeyeceğini fakat bir sıkıntısı yoksa garantisinin devam edeceğini söylediler.

Bugün servisle konuştum, eğer ürün kutudan hatalı veya hasarlı çıkarsa ve servis kurulum yapmadıysa garanti kapsamına girmeyeceğini fakat bir sıkıntısı yoksa garantisinin devam edeceğini söylediler.
Selam nasıl çözümlediniz bu konuyu merak ettim. Biz de evimize tv almak istiyoruz ama yaşlılarımız var. Tabi servise çıkacak arkadaşlar için de aynı risk söz konusu ama aynı ev içinde yaklaşık 30-45 dk temasta olunacağını tahmin ediyorum kurulum işine göre. Mesafe korunsa ayrı odada falan beklense bile riskli duruyor özellikle bu dönemde. Bu sebeple aylardır bu tv alım işini erteliyoruz.

Adam evine televizyoncunun girmesini istemiyor bizde pazar gibi yere sınav olmaya gideceğiz işte. Neyse, çoğu markada televizyonu kutudan çıkardığınızda garantiye girmiyor diye biliyorum.

İşimiz gereği sürekli garanti kapsamına aldırıyoruz. 40" gibi küçük TV'lerde gerekmiyor, ancak üzerindeki TV lerde televizyonun montaj yapılacağı konumlarda servisin gelip kutuyu açması gerekiyor.

Merhabalar, televizyon almayı düşünüyoruz fakat COVID-19 dolayısıyla eve tanımadığımız bir insanın girmesini istemiyoruz çünkü evde yaşlılar var. Acaba internet üzerinden televizyon alırsak ve kurulumunu biz yaparsak garanti kapsamı dışına çıkıyor mu? Teşekkürler.
Bildiğim kadarıyla kurulumu siz yaparsanız garanti kapsamından çıkıyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı