TV+ Pro mu yoksa Mi Box S mi?

Riduigu

Hectopat
Daha fazla  
Turkcell TV+ Pro ve Xiaomi Mi Box S arasında kaldım. TV+ ready kullanan birisiyim ancak TV+ uygulaması Play Store da bulunuyor bu yüzden TV+ Pro almama gerek yok gibi düşündüm ancak performans olarak daha iyi diyorlar hangisini önerirsiniz? Genellikle Disney+ ve Netflix içerikleri izleniyor evde TV+ fazla izlenmiyor.

Bize TV+ bedavaya yollamışlardı. Takmadık televizyona bile. Çöpteki kedi bile uğraşmaz o aletle. Mi Box güzeldir.

Bende Mi Stick var o bile yetiyor Mi Box al Türk firmalarından uzak dur nerede üretildikleri belli değil.

Bize TV+ bedavaya yollamışlardı. Takmadık televizyona bile. Çöpteki kedi bile uğraşmaz o aletle. Mi Box güzeldir.

TV+ Pro cihazıda Android bende bir Android TV+Ready daha var.

Bende Mi Stick var o bile yetiyor Mi Box al Türk firmalarından uzak dur nerede üretildikleri belli değil.

TV+ Ready cihazlarından mennunum açıkçası ancak Türk firması değil de Türk malından uzak durmak lazım çalıyorlar genellikle ancak bu ürünler ürettiliyor başkasına TV+ Ready i hatırlamıyorum ancak ismini bilmediğim bir firmaya aitti.

Ben olsam Mi Box S alırdım, şu an wzone Android box kullanıyorum uydu tuner olduğu için.

Mi Box S'i hemen al sonra öde ile alacağım yoksa Google chromecast almayı planlıyordum.

Mi Box S pişman etmez arkadaşımda Mi Stick var oda uzun zamandır kullanıyor ve hiç şikayet ettiğini duymadım hocam.

Ya da Mi Box S yerine Mi Stick 4K 2 tane mi alsam aslında 2 tane ihtiyacım var ancak 1 inin acelesi yok.

Mi Stick 4K son model onun incelemesine bakmıştım bayağı geliştirmişler normal stick e göre.
2 adet lazım olacaksa Mi Stick 4 k alabilirsiniz bütçe imkanına göre hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…