Turkcell TV+ Pro ve Xiaomi Mi Box S arasında kaldım. TV+ ready kullanan birisiyim ancak TV+ uygulaması Play Store da bulunuyor bu yüzden TV+ Pro almama gerek yok gibi düşündüm ancak performans olarak daha iyi diyorlar hangisini önerirsiniz? Genellikle Disney+ ve Netflix içerikleri izleniyor evde TV+ fazla izlenmiyor.
Turkcell TV+ Pro ve Xiaomi Mi Box S arasında kaldım. TV+ ready kullanan birisiyim ancak TV+ uygulaması Play Store da bulunuyor bu yüzden TV+ Pro almama gerek yok gibi düşündüm ancak performans olarak daha iyi diyorlar hangisini önerirsiniz? Genellikle Disney+ ve Netflix içerikleri izleniyor evde TV+ fazla izlenmiyor.
TV+ Ready cihazlarından mennunum açıkçası ancak Türk firması değil de Türk malından uzak durmak lazım çalıyorlar genellikle ancak bu ürünler ürettiliyor başkasına TV+ Ready i hatırlamıyorum ancak ismini bilmediğim bir firmaya aitti.
Mi Stick 4K son model onun incelemesine bakmıştım bayağı geliştirmişler normal stick e göre.
2 adet lazım olacaksa Mi Stick 4 k alabilirsiniz bütçe imkanına göre hocam.