TV+ Pro mu yoksa Mi Box S mi?

Mi Stick 4K son model onun incelemesine bakmıştım bayağı geliştirmişler normal stick e göre.
2 adet lazım olacaksa Mi Stick 4 k alabilirsiniz bütçe imkanına göre hocam.

Öyle de yapabilirsin stick de iyidir.

Oyun oynamayacağım için çok fark eder mi arasındaki fark? Sadece film izleniyor tabii USB olursa köye falan giderken cebe atılır cihaz.

TV+ Pro cihazıda Android bende bir Android TV+ready daha var.

TV+ ready cihazlarından mennunum açıkçası ancak Türk firması değil de Türk malından uzak durmak lazım çalıyorlar genellikle ancak bu ürünler ürettiliyor başkasına TV+ ready i hatırlamıyorum ancak ismini bilmediğim bir firmaya aitti.

Mi Box S'i hemen al sonra öde ile alacağım yoksa Google chromecast almayı planlıyordum.

Mi Stick'i 2 yıldır A101'den denk getirdim 380 liraya mı ne almıştım kampanya vardı yeni şube açtıkları için. Bugüne kadar kullanıyorum bir arkadaşıma da 4K olanını aldırdım kullanıyor. Hiçbir problem yaşamadım 1 GB RAM olmasına rağmen. Play Store'dan da file commander kur Google Drive'dan istediğin Android TV uyumlu APK kur.
Biraz daha bütçen varsa 4K olanını al. 2 GB RAM var. Kumanda ve cihaz Full HD Mi Stick'e göre biraz büyük ama bu iyi bir şey daha az ısınıyor ve daha stabil çalışıyor.

Aynen hocam at cebe gez :)

1694038210488.png

USB çoğaltıcı da aldım verdim siparişi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı