TVS Apache RTR 200 alınır mı?

plecsiNN

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Başlıkta görmüş olduğunuz motoru inceliyorum. Geçtiğimiz 1 ay itibarıyla fakat boyum 190 kilom ise 105 civarlarında yani büyük bir insanım altımda motor çok mu küçük kalır dışarıya çıkıp deneme imkanım olmadı şu ana kadar kullanan arkadaşlar varsa eğer bir yorum alabilirsem çok sevinirim veya 100-200 bin TL fiyat bandında altımda çok küçük kalmayacak motorlar hakkında fikriniz varsa duymak isterim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam yetmezden kasıt nedir acaba?
İlk motorum olacak çünkü vitesli olarak o yüzden 200-250 CC bandında bir şey ile başlamayı düşünüyorum scooter kullandım öncesinde ama.

Yetmez derken abim iri bir cüssede olduğun için motor altında küçük kalır bir, ikincisi de performansı da ağır oluşundan ötürü seni tatmin etmeyebilir. “Başlangıç” diye bir şey yok. A2 seviyesindeki tüm motorlar bu “başlangıç” dediğin şeye uygun motorlar. Dominar 400 senin için iyi bir tercih olur hem iri bir motor altında sırıtmaz hem de çekişi vs. Seni tatmin eder.

Alırsın sürersin tabi ama çabuk sıkılırsın.

Yetmez derken abim iri bir cüssede olduğun için motor altında küçük kalır bir, ikincisi de performansı da ağır oluşundan ötürü seni tatmin etmeyebilir. “Başlangıç” diye bir şey yok. A2 seviyesindeki tüm motorlar bu “başlangıç” dediğin şeye uygun motorlar. Dominar 400 senin için iyi bir tercih olur hem iri bir motor altında sırıtmaz hem de çekişi vs. Seni tatmin eder.

Alırsın sürersin tabii ama çabuk sıkılırsın.

Teşekkür ederim yorumun için daha iyi anladım şu anda fiyatları da dediğin gibi 200 bandına bulunabiliyor teşekkür ederim.

Ben dominar 250 değil dominar400 önerdim. 200 bin liraya ikinci elde gayet rahatça bulunabiliyor ve arkadaşa daha iyi gelecektir.
200 bin liraya bulunuyorsa çok mantıklı seçenek. Hatta Prosofi de o fiyatlara yeşilini almıştı sanki.

183 boy 93 kg ile RTR 200 kullanıcısıyım. Motor hem boy ve cüsse olarak küçük kalıyor. İlk motosikletim olduğu için ben memnunum. Hız yapma merakın yoksa bence tatmin eder. Aynı fiyat aralığında alabileceğin daha iyi bir motor yok. 2. el bilemiyorum. Ve bir servis problemi var. Parçaları internetten kendin bulup takmayı falan öğrenirsin bu motorla.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı