TVS Apache vs Mondial Z-one 150 vs Bajaj Pulsar 150 NS

Hangisi

• TVS Apache

Oy: 0 0,0%
  • Mondial Z One 150

Oy: 0 0,0%

• Oy verenlerin toplamı
    3

MuratKaya552

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar sizce hangisini almalıyım? Gerekçesiyle birlikte söylerseniz sevinirim, bir de başka motosiklet önermeyin lütfen. Bu 3'ü arasında kaldım önerilerinizi bekliyorum. ( Kulaktan dolma laflarla internetten bulduğunuz boş bilgilerle lütfen laf etmeyin, onları ben de araştırdım eğer bilginiz varsa yardım edin. ) Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu üçü arasından Bajaj' ı seçerdim. Nedeni ise adamlar kendi markalarından önce KTM için montaj yapıyorlardı yani bir tecrübeleri var. TVS' nin geçmişini bilmiyorum. Mondial' dan uzak dur sebebi malum yerli montaj Çin malı. Başka motor önerme demişsin ama şunu da unutma yeni bir marka olan Hero Türkiye' de motosiklet fabrikası açıyor. Çin değil Hint malı. Önermemin sebebi ise adamlar 7 yıl garanti sunuyor ve bunun dışında herhangi bir yedek parça siparişi durumunda eğer parça sana 3 günden uzun sürede ulaşırsa parçaya ücret ödemiyorsun. Bu arada kafana yatmazsa tüm motorları mağaza git bir dene konforu kalitesi nasıl diye. Beğenmediğin motoru alma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…