TVS Raider 125 alınır mı?

Yer
Samsun-Havza-Kocapınar
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Amd Ryzen 5 1600AF
Sapphire Pulse Rx 580 8gb OC
Kingston Hyperx Fury 8X2 3200mhz rgb
Adata SU630 240GB
WD BLUE 1TB 7200RPM
Meslek
Öğrenci
Elimdeki bütçe buna yetiyor ekipman vs. de eklenince uçup gidiyor zaten fiyat. Bu motoru alsam üzülür müyüm ve aklımdaki tek soru lastiği değiştirirken daha geniş lastik takabilir miyim?

Hayır üzülmezsin şahane motor, bu fiyata alınabilecek en iyisi bence. Daha kalın bir lastik takmak motor ömrüne etki edebilir, güvenliğini de tehdit edebilir tavsiye etmem. Ama istersen takarsın.

En fazla arkaya 130 ebat takarsın onda da belki biraz yavaşlar onun yerine 110 yeter üzmez ama şöyle üzer bazen montaj hataları veya vida atması yaşarsın titreşimden belirli bir kmden sonra kafası titriyor motorun sünger falan koyuyorlar onun dışı ben herhangi bir sıkıntı yaşamadım.

Elimdeki bütçe buna yetiyor ekipman vs. de eklenince uçup gidiyor zaten fiyat. Bu motoru alsam üzülür müyüm ve aklımdaki tek soru lastiği değiştirirken daha geniş lastik takabilir miyim?

Lastiklerin değişmesi lazım arkadaşım düştü yerler ıslakken ıslak yerde berbat.

Motoru satın almadıysanız raider kullanıcısı olarak tecrübelerimi aktarabilirim.

Hala motor arayışı içerisindeyseniz 2000 km de ki tecrübelerimi size anlatabilirim.

Paylaşırsanız sevinirim.

Motor tork olarak çok tatmin edici yaklaşık 3000 kmdir kullanıyorum. Titreme sorunu, vites ve hız göstergesi sapıtıyor arada ama çok göze batmıyor. Onun dışında modifiyeye pek açık bir motor değil (Drift L'ye kıyasla.). LED farları çok iyi aydınlatıyor ve en iyi yanı egzozu fabrika çıkışlı olarak tok bir sesi var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı