TVS Raider vs Drift L

Misyal

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar. A2 ehliyetim var ama bütçe sorunundan dolayı sıfır km taksitli 125 düşünüyorum. Muhtemelen yaklaşık 1 sene kullanıp satacağım. TVS'nin daha iyi olduğunu biliyorum fakat aralarında 20.000 TL kadar bir fark var. Dediğim gibi uzun süreler kullanmayacağım bu yüzden aradaki farka değer mi diye düşünüyorum. Sizce farkı verip TVS mi almalı yoksa Drift L yeterli olur mu?

Selamlar. A2 ehliyetim var ama bütçe sorunundan dolayı sıfır km taksitli 125 düşünüyorum. Muhtemelen yaklaşık 1 sene kullanıp satacağım. TVS'nin daha iyi olduğunu biliyorum fakat aralarında 20.000 TL kadar bir fark var. Dediğim gibi uzun süreler kullanmayacağım bu yüzden aradaki farka değer mi diye düşünüyorum. Sizce farkı verip TVS mi almalı yoksa Drift L yeterli olur mu?

Motor bilgim sıfır fakat naçizane tavsiyem uzun süre kullanmayacaksan hangisi daha kolay satılırsa onu al.

Selam, sıfır motor alırken zorunlu trafik sigortası, plaka basım, noter ücreti, ilk yakıt vb rahat 7-8 binlik oluyorsun bir de ekipman alacağını düşünürsek 20bintlye yakın masrafında çıkıyor. O yüzden bence Drift L al 10bini devirmeden sat istediğin motora geç bir de ekipman almışken sonraki motora göre al bir daha masraf etme. Yarın bayiden Pulsar125ABS çıkaracağım, bugün ilk başta bahsettiğim kalemlere sigorta: 6bin küsur, plaka: 440TL, noter: 1600 küsur harcadım ekipmanlara da 11bin TL harcadım yarın da ilk yakıt ile Total'de 20bin civarı masraf çıkmış olacak oradan biliyorum. Tabii her motorun trafik sigortası(ödenmek zorunda) farklı veya ile göre saydığım masraflar değişebilir ama ortalama 20bin tutar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı