TVS Raider mı Drift L mi?

10k km Raider sürdüm açık ara Raider ilk zamanlar arkadaşta drift vardı bir gece aldım sürdüm oda benimkini sürdü ben hayatımda bu kadar alçak naked görmedim ayakçıklarıyla vites kolu arası Allah'a emanet selesi çok aşağıda galiba chopper gibi geldi bana sesi kötü arkasına artçı olarak da bindim çok yukarıda sürücüye doğru kayıyorsun ve rüzgarı çok fazla yiyorsun bende ilk drift alacaktımda taksitle 10 15k fark koyuyordu değmez deyip 75'e Raider çıkarmıştım sesini nedendir bilmem çok tok geliyor geçen haftalarda çevirmede orijinal egzoz değil bu dediler öyle böyle diye diye saldılar ekranı zaten güzel vites göstergesinin gitmesinin sebebi motorun sol tarafında kabloları var ve düzgün kelepçelememişler dişliye çarpıp kopuyor ve temazsızlık yapıyor açıp kelepçelersen yaşamazsın ben bayağı hor kullandım motoru rodajda artçıyla tapa gaz gitmiştim top Speed'i 125 benimkinin ama 130'u çok rahat görür yokuş aşağı dişliyle selesini ben beğeniyorum gayet hoş farları da güzel millet sinek diyorda hayatlarında hiç Triumph görmemişler ben yine seviyorum yuvarlak far çok klasik geliyor böyle farklı tasarımlılar hoşuma gidiyor onun dışı frenlerinden yana ben hiç sıkıntı yaşamadım ya kışın okul çıkışı ıslak havada artçıyla çok rahat sürüyordum lastikleri rezalet ama çok güzel yan veriyor kısaca 70 75k ya alınacak tek 125'lik.

Bayideki satıcı 80 bin ve 87 bin TL olan iki versiyonu olduğunu söyledi 12 taksitle 87 bin TL olanından aldım. 80 bin TL olanın 2023 fabrika çıkışlı olduğunu, 2024 olarak satıldığını ekranında kronik olduğunu söyledi. 87 bin TL olanın ise 2024 fabrika çıkışlı olduğunu ve 2023 fabrika çıkışlının aksine kendisine ekranla ilgili problem yaşayarak gelen kimse olmadığını belirtti. Kazıklanmış olma ihtimalim var mı?

Bayideki satıcı 80 bin ve 87 bin TL olan iki versiyonu olduğunu söyledi 12 taksitle 87 bin TL olanından aldım. 80 bin TL olanın 2023 fabrika çıkışlı olduğunu, 2024 olarak satıldığını ekranında kronik olduğunu söyledi. 87 bin TL olanın ise 2024 fabrika çıkışlı olduğunu ve 2023 fabrika çıkışlının aksine kendisine ekranla ilgili problem yaşayarak gelen kimse olmadığını belirtti. Kazıklanmış olma ihtimalim var mı?

Alakası yok Raider'in 23 ve 24 kasası direkt aynı hatta galiba çoğu yer 23 kasayı 24 olarak satıyor ben aldığım ruhsata ilk önce 23 olarak işlenmişti plaka çıktıktan sonra mıydı veya 1 2 gün sonramı ne gel 2024 olarak değiştiririz dendi ekran kroniği vites var oda kablosu kelepçeli değil dişliye sürtüp kesiliyor onun dışı bazılarında ekran gittiği olmuş ben hiç yaşamadım.

Kazıklandım demek mi oluyor bu 🙁

Yok kral dediğim şey Raider'in 23 24 kasası yok sadece bu modeli var ekran kroniği dediğim şeyde kablonun dişliye çarpıp kopması bazılarında direkt gittiği oluyormuş Instagram'da gördüm ekran söylersin gelir servisten çok dert değil ben bu sene başı aldım 23 dendi sigortada 24 oldu ama bir farkı yok Hindistan da falan var o farklı modeller TR de yok hiçbiri.

Kral ekran sorunu 2024 modelde de olacaksa neden 7 bin TL ekstra bayıldım 2023 alır servise götürürdüm 7 bin cebimde kalırdı en azından. Bayi 2024 modelde bunun düzeldiğini söylediği için 7 bin TL verdim umarım bir sorun çıkmaz kafama takıldı bu konu.

Kral ekran sorunu 2024 modelde de olacaksa neden 7 bin TL ekstra bayıldım 2023 alır servise götürürdüm 7 bin cebimde kalırdı en azından. Bayi 2024 modelde bunun düzeldiğini söylediği için 7 bin TL verdim umarım bir sorun çıkmaz kafama takıldı bu konu.

Kral diyorumya 125CC Japon hariç her motor şans işi bayideki adam seni biraz öpmüş ekranın tamamen gitmesi çok nadir oluyor bu motorda benim 10k km oldu vites harici sıkıntısı yok göstergesi hala ilki gibi sadece çizildiği oldu üstündeki jelatini çıkarma bence ekranıda bazı servisler vermiyor oda şans işi ben bu senenin mart ayında kaza yaptım vites kolum yamuk servisten istedim yok vermeyiz dediler 1 yıl olacak ben hala yamuk kıytırık vites koluyla sürüyorum artık bayağı alıştım buna ama yani sıfırıyla karşılaştırsalar tırt kalıyor benimki neyse servisleride kötü pek sorun çözmeye yönelik değiller zaten genellikle sanayide bir tane dandik motorcu alıyor Mondial TVS CFMOTO RKS hepsine bakıyor o yüzden pek ilgilenilmiyor ben bakımları yaptırıyordumda artık kendim yapıyorum 7K olmuş adamlar hava filtremi temizlememiş bile kitapçıkta 3K da temizleme 6K da değişim yazıyordu çoğu mekanik parça bakımını kendim yaptım garanti dışı oldu zaten yani hiç merak etme ekranın gitmez sadece vites gidebilir onu da solda dişli kapağını söküp kabloları kelepçelemek lazım. Sorunluk bir motor değil bin sür ben canını çıkardım hala tertemiz.

@Vulture9 @SyroxHxH @Bold Pilot @furkan3318 @cinar_yasarrr @JohnnySilverhand77

Technopat Haberler

Geri
Yukarı