Bynie35
Centipat
Daha fazla
10k km Raider sürdüm açık ara Raider ilk zamanlar arkadaşta drift vardı bir gece aldım sürdüm oda benimkini sürdü ben hayatımda bu kadar alçak naked görmedim ayakçıklarıyla vites kolu arası Allah'a emanet selesi çok aşağıda galiba chopper gibi geldi bana sesi kötü arkasına artçı olarak da bindim çok yukarıda sürücüye doğru kayıyorsun ve rüzgarı çok fazla yiyorsun bende ilk drift alacaktımda taksitle 10 15k fark koyuyordu değmez deyip 75'e Raider çıkarmıştım sesini nedendir bilmem çok tok geliyor geçen haftalarda çevirmede orijinal egzoz değil bu dediler öyle böyle diye diye saldılar ekranı zaten güzel vites göstergesinin gitmesinin sebebi motorun sol tarafında kabloları var ve düzgün kelepçelememişler dişliye çarpıp kopuyor ve temazsızlık yapıyor açıp kelepçelersen yaşamazsın ben bayağı hor kullandım motoru rodajda artçıyla tapa gaz gitmiştim top Speed'i 125 benimkinin ama 130'u çok rahat görür yokuş aşağı dişliyle selesini ben beğeniyorum gayet hoş farları da güzel millet sinek diyorda hayatlarında hiç Triumph görmemişler ben yine seviyorum yuvarlak far çok klasik geliyor böyle farklı tasarımlılar hoşuma gidiyor onun dışı frenlerinden yana ben hiç sıkıntı yaşamadım ya kışın okul çıkışı ıslak havada artçıyla çok rahat sürüyordum lastikleri rezalet ama çok güzel yan veriyor kısaca 70 75k ya alınacak tek 125'lik.