TVS Raider mı Drift L mi?

Pardon frenler yüzünden ölüyordu yazmışsın.
Belki frenle ilgili bir arıza olmuş olabilir belki tel kopmuştur belki CBS düzgün çalışmamıştır vs. Çin motorlarına bu durumlarda asla güvenmiyorum bende de Çinli bir motor var her an korkarak sürüyorum bakımlı ve daha 1 yıl olmasına rağmen.

Belki frenle ilgili bir arıza olmuş olabilir belki tel kopmuştur belki cbs düzgün çalışmamıştır vs. Çin motorlarına bu durumlarda asla güvenmiyorum bende de Çinli bir motor var her an korkarak sürüyorum bakımlı ve daha 1 yıl olmasına rağmen.

Bende Çinli kullanıyorum cbs var arka kampana Allah'a emanet gidiyorum ondan Raider'den nefret ediyorum zaten gerek ön farların sinek gibi olması gerek arka stoplerın iğrenç duruşu bende Raider için çök kötü izlenim bıraktı ondan tavrım böyle Raider'e.

Bende Çinli kullanıyorum cbs var arka kampana Allah'a emanet gidiyorum ondan Raider'den nefret ediyorum zaten gerek ön farların sinek gibi olması gerek arka stoplerın iğrenç duruşu bende Raider için çök kötü izlenim bıraktı ondan tavrım böyle Raider'e.
Hiç bindin mi Raider'e merak ettim? Benim Çinli motorun arka kampana geçen sıktım disk fren gibi çok sağlam tutuyor. Fren yapmasını bilmezsen kayar, tutmaz, durdurmaz tabi bunda taktığın lastik ve fren yaptığın zemin de hayati önemdedir.

Hiç bindin mi Raider'e merak ettim? Benim Çinli motorun arka kampana geçen sıktım disk fren gibi çok sağlam tutuyor. Fren yapmasını bilmezsen kayar, tutmaz, durdurmaz tabii bunda taktığın lastik ve fren yaptığın zemin de hayati önemdedir.

Bindim çalıştığım yerde arkadaşımda sarısı var. Zaten kampana 50 60 gibi hızlarda tutuyor benimkinde sorun 100'ü geçince başlıyor her an sıksam kayarmı acaba diye ucundan dokunuyorum.

Bindim çalıştığım yerde arkadaşımda sarısı var. Zaten kampana 50 60 gibi hızlarda tutuyor benimkinde sorun 100'ü geçince başlıyor her an sıksam kayar mı acaba diye ucundan dokunuyorum.
Hiç ani fren denediniz mi peki? Ucundan dokunuyorum derken zaten limon sıkma tekniğiyle düz giderken kuru zeminde kaymazsınız sonuna kadar da sıkmalısınız. Arka kampanalı scooterda 60'lardan çok rahat bir şekilde duruyorum hafif sallana sallana. Bir motoru ilk kez denerken tek 1-2 frenle karar verilmemeli, motorun frenlerine alışmalısınız mesela ben geçenlerde arka frenimi sıktım 5-10 dakika boş alanda antrenman yaptım kaymadan ne kadar sert fren yapabilirim diye.

Raider 125 ile ön fren yüzünden kaza yaptım iki üç hafta önce, belki benimki sorunludur ama ön frende bir tuhaflık vardı aldığımdan beri, serviste çalışan biri ön frende zayıflık var diyip anlayamamıştı üzerine de düşülmemişti.

Hiç ani fren denediniz mi peki? Ucundan dokunuyorum derken zaten limon sıkma tekniğiyle düz giderken kuru zeminde kaymazsınız sonuna kadar da sıkmalısınız. Arka kampanalı scooterda 60'lardan çok rahat bir şekilde duruyorum hafif sallana sallana. Bir motoru ilk kez denerken tek 1-2 frenle karar verilmemeli, motorun frenlerine alışmalısınız mesela ben geçenlerde arka frenimi sıktım 5-10 dakika boş alanda antrenman yaptım kaymadan ne kadar sert fren yapabilirim diye.

Ani fren kampanada çok kötü olduğundan arkadan vidasını gevşettin full bastığımda kendini kitlemiyor ama full tutuyor öyle daha güvende hissediyorum. Zaten motorun frenlerine alışığım 1 senedir bende alet ve Cbs'yi sökmeyi düşünüyorum böyle rezalet bir şey olamaz yağmurda direk kaydırıyor ön tekeri frene basmasamda.

Ani fren kampanada çok kötü olduğundan arkadan vidasını gevşettin full bastığımda kendini kitlemiyor ama full tutuyor öyle daha güvende hissediyorum. Zaten motorun frenlerine alışığım 1 senedir bende alet ve Cbs'yi sökmeyi düşünüyorum böyle rezalet bir şey olamaz yağmurda direk kaydırıyor ön tekeri frene basmasamda.
CBS zaten ben de sevmiyorum virajlarda çok sıkıntı yaratabiliyor, kendim CBS yapıyorum daha iyi oluyor. Ben de gevşek kullanıyordum da kaygan zeminde ne kadar daha güvenli olsa da daha sıkılı fren daha iyi tutuyor fren yapmayı bilen için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı