Merhaba
Arkadaşlar film izlemek için PC'yi TV'ye bağlamak istedim ve HDMI kablosunu önce TV'ye sonra da ekran kartının HDMI girişine taktım 3-5 sn sürmedi ve ekran kartının içinde bir patlama oldu. Hemen kabloyu çektim daha sonra TV'ye baktığımda önce dalgalanmalar oldu ve TV de tamamen gitti açılmıyor. Daha sonra monitörün kablosunu DP'den taktığımda götüntü gelmiyor ekran kartının RGB'leri yanıyor ama herhangi bir görüntü yok. Aşırı ısınıp sistem sürekli kendini kapatıp açıyor ekran kartı belli ki öldü ama böyle olmasının sebebi neydi? Daha önce başka sistemde bu işlemi defalarca yapmıştım ve herhangi bir sıkıntı olmamıştı. Bu ekran kartını garanti karşılar mı veya TV'yi?
aynı olayı bende yaşadım dostum vestel tv yi dizüstünün hdmi çıkışına taktım takar takmaz hem pc hem tv yandı kucağımdan laptopu nasıl attım anlatamam korkudan bayağı ses çıkmıştı pcnin 1 aydan az garantisi kalmıştı tv nin garantisi bitti diye biliyordum ikisinide gönderdim pc yi yaptılar tv nin garantisi 2 değil 3 yılmış aradılar garantiye giriyor dediler ucuz yırttım ama olayı anlattım arıza notu yazarken sorun olmadı herhangi bi şekilde