TW8/SW8/DW8 BIOS Güncelleme

rare81

Hectopat
Daha fazla  
Model :TW8/SW8/DW8
Üretici :Quanta
Seri Numarası :QTFEQQ83600391
BIOS Adı :Default System BIOS
BIOS Sağlayıcı :INSYDE
SMBIOS Sürümü :Q3B62
BIOS Tarihi :21.08.2008

BIOS'umu güncellemek istiyorum. 2010 yılında çıkan BIOS sürümü Q3G91 var elimde. Bir de başka bir yazınızda belirttiğiniz InsydeFlash4.0.0.0 yazılımı mevcut. Ben BIOS'umu bu yazılımı kullanarak nasıl güncelleyeceğim anlayamadım.

InsydeFlash4.0.0.0 yazılımının içindeki hangi programları kullanacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Model :TW8/SW8/DW8
Üretici :Quanta
Seri Numarası :QTFEQQ83600391
BIOS Adı :Default System BIOS
BIOS Sağlayıcı :INSYDE
SMBIOS Sürümü :Q3B62
BIOS Tarihi :21.08.2008

BIOS'umu güncellemek istiyorum. 2010 yılında çıkan BIOS sürümü Q3G91 var elimde. Bir de başka bir yazınızda belirttiğiniz InsydeFlash4.0.0.0 yazılımı mevcut. Ben BIOS'umu bu yazılımı kullanarak nasıl güncelleyeceğim anlayamadım.

InsydeFlash4.0.0.0 yazılımının içindeki hangi programları kullanacağım.

Q3G91 yazana tıkladın mı ve bunun Çoğunlukla siz EXE'ye dönüştürdünüz değil mi? Eğer öyle ise Exe kısaltmasını silip orj. Formatına döndürün ve insydeflash çalıştırın ve arka planda antivirüs ve güncellemeler + programlar kapalı olacak.
Bir diğer İnside flash sürümü ile denedin mi blogda yazanı 3.xxxx sürümü. InsydeFlash353-AlternatifBlog.rar
İnsydeflash yönteminde platform. İni dosyasını açıp içinde altta yazanı arayın CTRL+f ile, Bulduğunuz yerin altın ki;
[FDFile]
FİLENAME= bundan sonraki yere Q3G91.fd yazın yani şu şekilde olacak.

Kod:
[FDFile]
FİLENAME=Q3G91.fd

Sonra CTRL+S yapıp kaydedin ve tekrar insideflash çalıştırın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı