TWD bölüm 1 kilit açma yerinde buga girdi

FBEmre

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar dediğim gibi bölüm 1'de doug ile kapının kilidini baltayla kırdığımız yer bende olmuyor. TV'yi açtım her şeyi yaptım herkesin videolarını izledim fakat hiçbir türlü kapıyı açamıyorum. İzlediğim herkes sorunsuz şekilde kapıyı açıyor kapı bir bende açılmıyor. Bu sorun başına gelen var mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim takıldım kaldım oyuna devam edemiyorum. Teşekkürler.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (52).png
    Ekran Görüntüsü (52).png
    1,3 MB · Görüntüleme: 42
  • Ekran Görüntüsü (53).png
    Ekran Görüntüsü (53).png
    1,8 MB · Görüntüleme: 37
Arkadaşlar dediğim gibi bölüm 1'de doug ile kapının kilidini baltayla kırdığımız yer bende olmuyor. TV'yi açtım her şeyi yaptım herkesin videolarını izledim fakat hiçbir türlü kapıyı açamıyorum. İzlediğim herkes sorunsuz şekilde kapıyı açıyor kapı bir bende açılmıyor. Bu sorun başına gelen var mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim takıldım kaldım oyuna devam edemiyorum. Teşekkürler.

Yanlış hatırlamıyorsam şimdi Lee'nin ölmüş kardeşinden anahtar almanız gerekiyor zaten sizin önünüzde duran kapının kilidi sizde eczanenin anahtarını arıyorsunuz.

Yanlış hatırlamıyorsam şimdi Lee'nin ölmüş kardeşinden anahtar almanız gerekiyor zaten sizin önünüzde duran kapının kilidi sizde eczanenin anahtarını arıyorsunuz.
Valla önümüzdeki kapının kilidi bende mi bilmiyorum peki bu eczanenin anahtarı nerde ona dair hiç bişe de bulamadım.

Vallahi önümüzdeki kapının kilidi bende mi bilmiyorum peki bu eczanenin anahtarı nerede ona dair hiçbir şey de bulamadım.

Ekranın sağına iyice bak orada bir yerde Lee'nin kardeşi zombi olmuş bir biçimde üzerindeki direkle beraber yatıyor ondan alacaksın tabii tam hatırlamıyorum öncesinde farklı bir şey yapman gerekiyor olabilir ama dediğimi dene.

Ekranın sağına iyice bak orada bir yerde Lee'nin kardeşi zombi olmuş bir biçimde üzerindeki direkle beraber yatıyor ondan alacaksın tabii tam hatırlamıyorum öncesinde farklı bir şey yapman gerekiyor olabilir ama dediğimi dene.
Evet o adamı gördüm fakat ondan almam için önce önümdeki kapıyı açmam gerekiyor :D. E kapıyı da açamıyorum. Sıkıldım kaç saattir burdayım silmek de istemiyorum oyunu.

Evet o adamı gördüm fakat ondan almam için önce önümdeki kapıyı açmam gerekiyor :D. E kapıyı da açamıyorum. Sıkıldım kaç saattir buradayım silmek de istemiyorum oyunu.

Bütün pilleri verdinmi clem ve radyo tamir eden ablaya(ismini unuttum) öncesinde yapmadığın bir şey olabilir mi?

Bütün pilleri verdinmi clem ve radyo tamir eden ablaya(ismini unuttum) öncesinde yapmadığın bir şey olabilir mi?
Valla reis kıza bir tane pil verdim fakat hala lee senin için bir pil arıyorum diyor. Farklı bir şey varmı biraz daha bakınırım da daha ne bakınacağım bilmiyorum. Çok sağol seni de yordum sağolasın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı