Sürprizbozan TWD sonu hakkında sorular

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

emirhns14

Hectopat
TWD'de 10. sezonu yarıda bıraktım, bügün de 11. sezona girip direkt finali izledim. Sara sara bazı sorularım olacak
1: Commonvealth mi ne, bunlar herhalde gelişmiş devletle bağlantısı olan vs. topluluk değil mi?
2: Finalde Rick neden kaçamıyor? Rick'i kim esir almış ve neden almış? Köle gibi çalıştıracak halleri yok ya.
3: Dizi devam edecek mi yan diziyle falan? Belki Rick kaçar maçar.

Diziyi çok klasik bitirmek istediler, illa çizgi romana göre. Size saçma gelecek ama düşünsenize TWD'de zaman yolculuğu veya zombilerin evrimi falan olsa iyi olmaz mıydı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de atlayarak izledim ve sizinle aynı şeyleri merak ediyorum hocam. Fear The Walking Dead var yan dizi olarak. Bir de karakterlerin kendi spinoffları olacak sanırım. Rick'i Andrew Lincoln oynuyor ve adam diziden ayrılmıştı en son. Ne olacak bilmiyorum. Bu arada dikkat ettiyseniz Rick dizinin başından beri helikopterleri görüyor. Bazen peşinden gitmeye de çalıştı ve sadece o görüyor. Zaten bayadır izleyesim var bazı yerleri açıp izlememem gerek.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı