Çözüldü Twelve99'un internete bindirdiği yük nasıl azaltılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

batuuuuu.9

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar FACEIT oynarken 130ms sabit ping ile oynuyorum her defasında, sonra FACEIT'e ticket attığımda internetimin
8 131 ms 132 ms 131 ms ffm-b16-link.ip.twelve99.net
İnternetime yük bindirdiğini öğrendim, bunu nasıl çözebilirim yardımcı olur musunuz?

Türk Telekom kullanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hayır hocam farklı sunucularda da test yapabilirsiniz.
Mesela buradan Londra'yı, Türkiye'ye yakın ülkeleri ve şehirleri seçin. Size orijinal ping değerinizi söyler. Ha telefonlarınız sürekli yedekleme yapıyordur, bir şeyler indiriyordur o da yansıyabilir pinge fakat bu kadar uzun sürmesi değişik. Dediğim gibi sorun sizden kaynaklı değil.

Statik IP alırsam olayın çözüleceğini söylüyorlar doğru mudur?

Mesela buradan Londra'yı, Türkiye'ye yakın ülkeleri ve şehirleri seçin. Size orijinal ping değerinizi söyler. Ha telefonlarınız sürekli yedekleme yapıyordur, bir şeyler indiriyordur o da yansıyabilir pinge fakat bu kadar uzun sürmesi değişik. Dediğim gibi sorun sizden kaynaklı değil.

Statik IP aldım düzeldi hocam, yardımların için çok teşekkürler.
O zaman sorun sizin internetinizde değil. Bağlandığınız Face-it sunucuları çok uzak sunucular. Amerika veya uzak doğu sunucuları olabilir ama avrupa değil. O yüzden pinginiz yüksek oluyor.
almanya ya bağlanıyoruz ya da isviçreye oralarda eskiden 40 ms alıyordum son 1 haftadır 130 140 ping ile oynuyorum

O zaman sorun sizin internetinizde değil. Bağlandığınız Face-it sunucuları çok uzak sunucular. Amerika veya uzak doğu sunucuları olabilir ama avrupa değil. O yüzden pinginiz yüksek oluyor.
destek talebi oluşturduğumda bana sunucularda bir problem olmadığını problemin twelve99 ipinden yük bindiğini bununda benim internetimden kaynaklı bir problem olduğunu söylediler.

Almanya'ya bağlanıyoruz ya da İsviçre'ye oralarda eskiden 40 ms alıyordum son 1 haftadır 130 140 ping ile oynuyorum

Destek talebi oluşturduğumda bana sunucularda bir problem olmadığını problemin twelve99 ipinden yük bindiğini bununda benim internetimden kaynaklı bir problem olduğunu söylediler.

Statik IP alırsam olayın çözüleceğini söylüyorlar doğru mudur?

Statik IP aldım düzeldi hocam, yardımların için çok teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı