Twisted Fate, The Card Master

Oha ! Uzun zamandır konuya bakmamıştım. Herkes bana girişmiş. :)

İddialıyım, neden ? Hiç HP-Reduction yok. Exhaust, Damage'i kapatabilir. Assassin'ler rahat indirebliir.
TF küçük çatışmalarda ön plana çıkıyor daha çok. O koca koca Team Fight'larda alan Damage'i kaldıramaması çok büyük bir ihtimal.

Hadi sizin oynayışı da gördüm, kavgalardan kaçınıyorsunuz. Dandik pozisyonlara atılmıyorsunuz ama eğer takımınızın tankları sağlam değilse, TF gibileri öldürmekte uzmanlaşmış Hero'lar karşısında hiçbir defansif opsiyonunuz yok.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Masteries'lerine de gerçekten bir kere daha bak derim. Imp. Rally filan açmışsın Rally almadığın halde. ARP'yi tamamen almamışsın. AP gitmediğin halde, Imp. Ignite almışsın.

Eğer izin verirsen, bu Build'in açıklarını daha rahat gösterebilirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hani bir de, takımın yıldız Carry'si olarak, hiçbir defansif Item kasmamak biraz bencillik. Zaten takımın sen olmadan bir kavga bile alamaz. 30-0 giderken şanssız 1 ölüm bile oyunu rahat verebilir.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Dediğin doğru, şanssız bir ölüm oyunun kaderini değiştirir. Fakat bu sadece benim için değil, her Hero için geçerlidir. Defansif Item kişiden kişiye göre değişir. Bu biraz oynama stili ile ilgili bir şey Hero'yu ben oynuyorum. İstediğim Item'i kasmak, bana kalmış bir şeydir.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
[quote="caetay" post=1617]Masterylerine de gerçekten bi kere daha bak derim.
Imp. Rally filan açmışsın Rally almadığın halde.
ARP yi tamamen almamışsın.
AP gitmediğin halde Imp. Ignite almışsın.

Eğer izin verirsen bu buildin açıklarını daha rahat gösterebilirim.[/quote]

Çağatay :) sen TF ile oynayınca istediğin Masteries , Runes ve Itemi kasarsın. Fakat bu benim paylaştığım bir Build eleştiri yapabilirsin, fakat öz eleştiri yapmana izin vermem. :)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Evet arkadaşlar, çok yakında sizlere farklı bir TF kombinasyonu sunmayı planlıyorum. Aslında sadece TF değil, benzeri Hero'larda da kullanabileceğiniz bir kombinasyon.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Önceki yorumları da okudum biraz. Demiş ki, TF Combat'larda iş yapmaz. Kenar köşe toplar misali. Valla sana şu kadarını söyleyeyim, bir Combat'ta rakip takım TF'i unutursa, RPenta gelir. Anca onu seyrederler. Ben kendi adıma söylüyorum, TF'in ölmesi tabii ki kötü olur.

Ama şunu da söyleyeyim, Pro oynayan bir TF oyuncusu, ölmeden önce zaten karşı takımı telef etmiş olur. Ignite çok işlevsel bir şey oyunun başlarında. Tabii ilerleyen kısımlarda pek fazla iş yapamıyor. Orası kesin, farklı bir seçim yapılabilir. Kişisel bir şey sonuçta. :)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
TF'i unutan bir rakip olmasın zaten. Karşı takımda Twitch-TF gibi karakterler olunca direk, Akali-Poppy. Flash-Ghost olmadan ekmek. Tamamen tanka ve takımın geri kalanına bağımlı bir Build bence.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
TF'i ezmenin tek yolu mu ? Alın size açık noktası, sağlam oynayan bir Nuker. TF oyun başı ezildiği müddetçe ayağa kalkamayan bir Hero.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 14 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı