Twısted mınds monitor IPS mi?

Samurai69

Centipat
Daha fazla  

Gercekten IPS ise alip denemeyi dusunuyorum, Hepsiburada + Teknosa kombosu sayesinde direkt guven veriyor zaten, en kotu iade ederim begenmezsem ama panel konusu cok havada. Baslikta IPS yaziyor, ekran goruntusu de ayni fakat urunun ozelliklerine baktigin zaman LED monitor olarak geciyor, parlaklik 400CD yaziyor, resimde 300CD diyor. Cok enteresan bir durum, bilen varsa bilgilendirebilir mi?

IPS olsa da alınmaz bu monitör. Bütçeniz nedir?

Gercekten IPS ise alip denemeyi dusunuyorum, Hepsiburada + Teknosa kombosu sayesinde direkt guven veriyor zaten, en kotu iade ederim begenmezsem ama panel konusu cok havada. Baslikta IPS yaziyor, ekran goruntusu de ayni fakat urunun ozelliklerine baktigin zaman LED monitor olarak geciyor, parlaklik 400CD yaziyor, resimde 300CD diyor. Cok enteresan bir durum, bilen varsa bilgilendirebilir mi?

27 inch 1080p çok muhteşem sağlıklı değildir hocam şuna da bakmanızı öneririm

5400-5500 civarina cikabilirim. Hoparlor vs olmasi ve digerlerine nazaran ucuz olmasi hosuma gitti memnun alanlar genelde. 27 inc istiyorum full hd yakismiyor diyenler cok var biliyorum ama buyuk ekranda oynamak istiyorum acikcasi.

Oncelikle tesekkur ederim, benim aklimda da dell vardi basta, sonra HP marka monitor gordum. Musaitseniz Dell Ile bu monitor arasinda hangisini mantikli oldugunu soyleyebilir misiniz? Ona gore alacagim da, ikisi de ayni fiyat.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı