Twitch için mikrofon önerileri

Bütçe
1500
O civarda alınabilecek en iyi mikrofon Elgato Wave 3'tür.
2159 tl belirttiğim fiyattan 650 tl daha fazla bir de extradan ne kadar üstündür hyper x'den farklarını konuşalım isterseniz. o 650 tl fark ne katıyor bize?

Hocam hızlı artmanın yolu oyun parası gibi çekilişler yapıp abonenizi artırabilirsiniz. Olmazsa YT kanalı alırsınız. En kötü yöntem sahte çekiliş yapmak ama ben önermem.
yetemiyorum 6 7 saat yayın yapıp video koymaya, yetebilsem büyürdü kendi kendine. 6 gün 8 saaatten çalışıyorum homeofis.

2159 TL belirttiğim fiyattan 650 TL daha fazla bir de ekstradan ne kadar üstündür Hyper X'den farklarını konuşalım isterseniz. O 650 TL fark ne katıyor bize?
500 dolarlık GoXLR özelliklerini katması yeterli değil mi?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı