Twitch için Ryzen 9 3900X sistem toplama

Cooler Master MasterBox MB511 RGB içine ASUS ROG RYUJIN 360mm bu sistemle sığar mı ?

• Oy verenlerin toplamı
    24
  • Anket kapandı .

Gintoki

Kilopat
  • İşlemci: AMD Ryzen 9 3900X
  • Anakart: ASUS ROG Crosshair VIII Hero AMD X570
  • RAM: G.Skill 2X16 GB TRIDENT Z 3200MHZ CL16
  • Ekran Kartı: ASUS GeForce ROG STRIX RTX 2080 O8G
  • PSU: ASUS ROG Thor 850W
  • HDD: Seagate 3.5" 2TB Barracuda
  • SSD: Samsung 512 GB 970 Pro
  • Kasa: Cooler Master MasterCase H500P
  • Monitör: ASUS PG258Q 24.5" 1ms, 240Hz
  • Klavye: Rampage Hydra R7
  • Mouse: Razer DeathAdder Elite
  • Mouse pad: SteelSeries QCK XXL
  • Kulaklık: SteelSeries Arctis 5
  • Kamera: Logitech Brio 4K
  • Mikrofon: ASUS ROG STRIX Magnus
  • Hoparlör: Logitech Z-623 2+1 THX
Sizce buraya ASUS Xonar U7 MKII Ses kartı eklersem kalite olarak fark oluşur mu?
Bu parçalar yazılımsal olarak bir sıkıntı çıkarır mı çıkarırsa hangi parçaları değiştirmeliyim?
RAM seçerken aynı özeliklere sahip zamanlamaları farklı Corsair markası daha mı iyi?
Klavyede Rampage Hydra R7 lacivert switchleri çok ses çıkarıyor diye duydum red switch ile nasıl değiştirebilirim?

Mouse pad önerilerine açığım.

Sizden ricam Bir de sistem için UPS seçerseniz süper olur yardımcı olduğunuz için şimdiden teşekkür ederim. 😇

Son düzenleyen: Moderatör:
Kesintisiz güç kaynağı eklemek istiyorum ama konu hakkında bilgim yok.
Kesintisiz güç kaynakları bildiğimiz dizüstü pili gibi. Herhangi bilinen bir elektronik markasının ürününü alırsan sorun yaşamazsın diye düşünüyorum. Ürün yorumlarını okumakta fayda var.

Kesintisiz güç kaynağı eklemek istiyorum ama konu hakkında bilgim yok
Kesintisiz güç kaynağı eklemenize gerek yok seçtiğiniz güç kaynağı yerin bu PSU yu almanız daha iyi olur anakart gibi modelleri aşırı pahalı seçmeyin klavye olarak ta bu modeli öneririm.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı