Twitch İçin Sistem Ayarları

720p 60 fps için 6bin bitrate vermenin sakıncası olurmu benim upload 40mbit de 4binmi vermeliyim 720p ye
Bilginiz olsun ünlü yayıncılar aşağı yukarı 9000br ile yayın yapıyor. Yani 35bin bitrate e kadar akıcı verirsiniz ama gereği yok. Siz 9000 bitrate verin yeterli olur.

Oyun Modunu kapatınca değişiklik hissettinmi ?

Bende ryzen 1700 var denemediğim ayar yöntem kalmadı.Oyunda fps düşürüyor malesef.Belkide ryzenlerin bu konuda sıkıntısı var diye düşünüyorm.

Oyun Modunu kapatınca değişiklik hissettinmi ?

Bende ryzen 1700 var denemediğim ayar yöntem kalmadı.Oyunda fps düşürüyor malesef.Belkide ryzenlerin bu konuda sıkıntısı var diye düşünüyorm.
Oyun modu etkili oldu fakat istenilen düzeyde değil sanırım biostan çekirdek frekansını yükselteceğim, şu an 4000 mhz de çalışıyor.

Bende 1700 ü 4 ghz kulanıyorum. 32gb ram 300mhz gtx 1070 . her oyunda düşürüyor fpsi.Ama intel 8700k da hi göremedim öyle sorun.

Bende 1700 ü 4 ghz kulanıyorum. 32gb ram 300mhz gtx 1070 . her oyunda düşürüyor fpsi.Ama intel 8700k da hi göremedim öyle sorun.
Ryzen Master kullanıyor musunuz? Oradan Game Mode'a almayı deneyebilirsiniz. Ben 1600X kullanıyorum, işlemci yönünde en ufak bir sıkıntı görmedim. Tek sıkıntı ekran kartından dolayı pubg'de bazen 40fps görüyorum yayında o kadar.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı