Twitch kara para aklayan listesinde gördüğünüzde şaşırdığınız isim var mı?

Simdi basliktan gordum Metmellow'un ismini. En cok o sasirtti. Yaptigi aciklamayi izledim, daha da batirmis kendini onunla. Yargi karsisinda ceza alacak mi onu merak ediyorum simdi.

@shocktroop, yanlış hatırlıyorsam düzeltin. Bu zamanında Levo sorununda kendini acındırmıyor muydu? Yok abi sana bağış atan bizim gibi fakirler vs. Kendisi de parayı kaldırmış ama. :D

Geçerli bir bahane değil. Parayı takip etmiyorum ne demek? Gerçekten severdim kendisini ama bu kadar da olmaz.
Panky düzgün bir şekilde hatasına kabul edip izleyicilerinden özür diledi ve yayın yapmayacağını açıkladı. Easter da öyle yapmalıydı bence.

Beni en çok güldüren şu Didem isimli yayıncının yaptığı şey. Bir insan en fazla bu kadar utanmaz olabilir. Ama belliydi bu tarz son zamanlarda patlayan yayıncıların altından bir şey çıkacağı.

1635783266959.png

Twitch kara para aklayan listesinde gördüğünüzde şaşırdığınız isim var mı? Ben şahsen Easter Gamers TV'yi ve Japone'yi gördüğüme şaşırdım.
9 yıllık arkadaşım şaşırttı. Reklamdan bir ayda 30 bin dolar kaldırmış. Twitch en çok kazananlarda ilk 10'a girmiş. Bizde 400-500 izleniyor ve daha fazlasını hakediyor diye söyleniyorduk. Önemli olan izleyici değilmiş. :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı