Twitch kara para aklayan listesinde gördüğünüzde şaşırdığınız isim var mı?

Bu bayağı epik : D
FDDs2sqWQAIpUbD

Daha belirsizler de vardır. Haram para için diyecek bir şey yok. Herkes anca mağdur rolüne, itirafçı rolüne oynuyor.

Banker Bilo filmindeki gibi "Yaptım ama bir sor bakalım neden yaptım?" manasında anlatıyorlar. Hepsinin yasaklanması çok güzel olur.

Soldaki kişi engelli taklidi yaprak insanları dolandıran yabancı bir twitch yayıncısı. Asıl olayı ortaya çıkınca banlanmıştı kendisi.

Sağdaki ise "kist ameliyatı olacağım" diyerek insanlardan bağış toplayan, sonra o para ile göğüs estetiği olan, aynı zamanda Twitch'te kara para aklama olayına karışmış Türk bir yayıncı.

Soldaki kişi engelli taklidi yaprak insanları dolandıran yabancı bir twitch yayıncısı. Asıl olayı ortaya çıkınca banlanmıştı kendisi.

Sağdaki ise "kist ameliyatı olacağım" diyerek insanlardan bağış toplayan, sonra o para ile göğüs estetiği olan, aynı zamanda Twitch'te kara para aklama olayına karışmış Türk bir yayıncı.

"Abla son paramı gönderdim" diyen malla dalga geçmelerine bayağı güldüm ama ne yalan söyleyeyim. Müstehak bunlara. 😂

Screenshot_3.jpg

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı