Twitch kara para aklayan listesinde gördüğünüzde şaşırdığınız isim var mı?

Mete'den beklerdim. Oyunportal'la kustuklerinden beri paraya duskun oldu, dikkat ederseniz eski videolarında cok sempatikti. Şimdi ise çok ama çok yapmacık. Karaktersizin de teki çıktı.

Ah ah. 5 yıl belki daha daha uzun bir süredir takip ediyordum Mete'yi. Hiç beklemezdim. Belki de beklerdim ancak kabullenemedim bir türlü. Böyle bir adam nasıl yapar diye. Canlı yayınlarını elimden geldiğince aksatmazdım. Bunu yapan diğer bir çok kişi gibi o da yazık etti kendine, kariyerine, geleceğine.

Ben Ferit'in böyle bir işe girmesini beklerdim nasıl olmuş da dışında kalmış anlamadım. Ama sanırım bunların bir grubu varmış. O gruptan 3-4 kişi bulaşmış bu işe. Twitch izleyen ve takip eden birisi değilim ama çok büyük patladı bu mevzular artık yayıncı olmak isteyen 2 kere düşünür herhalde.

Onların gruptan (BBL) yaptığını bildiğim Dilara ve Semih var.

Onların gruptan (BBL) yaptığını bildiğim Dilara ve Semih var.
Vallahi hocam kim bulaşmışsa iyi bir yaptırım gelecek gibi duruyor. Bir kişi Twitter'da bütün para akışını anlatan bir flood yapmıştı. Para kaynakları, hatta Türkiye'de bu işi yapan kişinin direkt bilgilerinin bulunduğu bir banka makbuzu da paylaşılmıştı. Uluslararası bir mevzu ve Türkiye'den düğüm çözülürse Twitch Türkiye biraz sükse yapabilir.

Umarım yapanlara sağlam yaptırımlar uygulanır. Twitter kullanmadığım için görmedim dediklerinizi. Türkiye'de olabildiğince hızlı çözülmesi çok iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…