- Makaleler
- 3
Öyle olsa Twitch bunlara izin veremezdi.Google'da basit bir arama ile bunun cevabını alabilirsiniz. @ItsAllGoodman
Öyle olsa Twitch bunlara izin veremezdi.Google'da basit bir arama ile bunun cevabını alabilirsiniz. @ItsAllGoodman
+16 ABD gibi ülkeler için geçerli. Bizde küfür gibi içerikler +15 Oluyor diye biliyorum. Yoksa ABD'nin +16'sı ile bizim +15'imiz bir değil.+18 olması için çıplaklık gerekiyor. O tür şeylerin +16 olması lazım.
Aynen dostum...Öyle olsa Twitch bunlara izin veremezdi.
Benim açıkçası pek umrumda değil sadece bunlar gibi objeler yayın cezası almazken yayında istemeden donate ile gelen bir resim/video insanların ceza almasına yol açıyor takıldığım nokta o.Kendi "etini" satarak para kazananlara para ödeyen büyük bir kitle var. Bu kitlenin içinde Türkiye'nin payı çok yüksek. Kar amacı güden bir şirket olan Twitch de yoluna bakıyor.
Örf, adet ve geleneklerinize uymuyorsa seyretmeyebilirsiniz. Twitch'in politikalarına göre demek ki bu "et satıcıları" ahlaki bir problem teşkil etmiyor.
Cocugunun oyle yerlere girmesini istemiyorsan denetleyeceksin. Anne, baba olacaksan bunu da yapman gerekli. Cocugun eline tablet verip saliyorsan bu tarz yayinlara da itiraz etmemelisin.Şu an burada yapılan +18 yayını savunan arkadaşlar ufak bir sorum olacak. 13-14 yaşındaki çocuğunuzu bu yayınları izlerken görmek ister miydiniz peki?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.