Twitch neden +18 yayınlara izin veriyor?

• Konuyu başlatan 262364
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 51
  • Görüntüleme 11.602
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şu an burada yapılan +18 yayını savunan arkadaşlar ufak bir sorum olacak. 13-14 yaşındaki çocuğunuzu bu yayınları izlerken görmek ister miydiniz peki?
Ben filtre kullanıyorum. O nedenle benim evimde, benim internetimi kullanan çocuğum, benim fikrime göre zararlı içeriklere ulaşamıyor.

Ancak şunu da hesapla, istediğin kadar engelleme yap, bir ergen herşeye ulaşabilir. Önemli olan iki popo iki meme görmesi değil, "kadınların vüvutlarını bir mal gibi satıyor olmalarının kötü birşey olduğunu anlaması". Bunu da babası olarak ben öğretebiliyorum.

Plajlar +18 mi? Yani çıplaklık kavramınız farklı sizin. Kimse kimseyi savunmuyor. +18 dediğiniz kanalların hiç birinde Twitch'in çıplaklık olarak adlandırdığı bir şey yok. Olduğu an direkt yasaklanıyorlar zaten.

Şu an burada yapılan +18 yayını savunan arkadaşlar ufak bir sorum olacak. 13-14 yaşındaki çocuğunuzu bu yayınları izlerken görmek ister miydiniz peki?
En sevmediğim tiplerden biri: çocuğunun izlediği içerikleri kendisi denetlemek yerine direk yasaklanmasını isteyen ebeveyn kitlesidir.

Tunca Arslan 9:18 saniyede bu sorunu belirtiyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Neden vermesin? kimse silah zoru ile bu içeriklere maruz bırakılmıyor ki izleyen bile isteye izliyor lafa gelince bu insanlara '' obje '' derler ama full çekiyor ne hikmetse yayınlar hep :)

Normal sandığınız içerikler.

1646672568246.png

1646672586118.png

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı