Twitch Ödeme İşleme Alınmadı hatası

PlusBey

Hectopat
Daha fazla  
1688323855826.png

Aldığım hata bu. Farklı bankalardan denedim, Twitch'e ticket attım, bankayı aradım ama hiçbir sorun yok olarak görünüyor. 1 haftadır hiçbir şekilde abone olamadım ya da gift atamadım. Çözümünü bilen var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bankanız işlemi reddediyor. Banka ile iletişime geçerek çözebileceğiniz bir durum Twitch bu konuda büyük ihtimalle yardımcı olamaz.

Söylediklerini denklemden çıkarırsak zaten sorun çözülmez bir hal alıyor :)
1den fazla banka aynı hatayı veriyorsa suç demek ki kartta değil. Bu kadar basit bence. Fakat bence twitch veya banka hazır iyilik yapıp engellemişken twitche para yatırmamak gerekli. Adam senin attığını saniyede kazanıyor ve enayi durumuna düşüyorsun. Sonra o parayı nasıl olsa geri alırım diyip yiyor. Bunun örneği; Pqueen. Ben olsam 30 40 TL olan abonelik yerine döner yiyip midemdeki açlık seviyesini azaltırdım.

1'den fazla banka aynı hatayı veriyorsa suç demek ki kartta değil. Bu kadar basit bence. Fakat bence Twitch veya banka hazır iyilik yapıp engellemişken Twitch'e para yatırmamak gerekli. Adam senin attığını saniyede kazanıyor ve enayi durumuna düşüyorsun. Sonra o parayı nasıl olsa geri alırım deyip yiyor. Bunun örneği; PqueeN. Ben olsam 30 40 TL olan abonelik yerine döner yiyip midemdeki açlık seviyesini azaltırdım.

Abonelik 30 40 TL değil araştırmanı öneririm

Ticket yardımcı olmadı mı?

Hayır yardımcı olunmadı sorun yok diyor hem banka hem Twitch

Bankanız işlemi reddediyor. Banka ile iletişime geçerek çözebileceğiniz bir durum Twitch bu konuda büyük ihtimalle yardımcı olamaz.

Banka da bizlik bir şey yok diyor Twitch'te

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00