Merhabalar VPN ile Twitch'e girdiğimizde öngörü yapabiliyoruz fakat ben bu sistemi anlamadım, anlatabilir misiniz? Verdiğimiz sadakat puanının iki katını mı alıyoruz kazandığımızda?
Mantıken VPN ile alakası olmuş olmuyor o zaman. Çünkü moderatör açmadığı sürece erişemiyorsun.Hayır öngörüyü moderatör de açabilir moderatör vpn ile girdiyse chatte tüm erişime sahip öngörü açma hakkına da sahip.
Dostum ne alakası var? Öngörüyü moderatör vpn'den açsa bile sen oylayamazsın. TR sunucusunda hem öngörü açılamaz hem de açılsa bile oylanamaz başka sunucu lazım.Mantıken VPN ile alakası olmuş olmuyor o zaman. Çünkü moderatör açmadığı sürece erişemiyorsun.
Dostum mesajından hiç o şekilde anlaşılmıyor. Çok önemli bir şey değil zaten. Tamam gerekli demek ki VPN.Dostum ne alakası var? Öngörüyü moderatör vpn'den açsa bile sen oylayamazsın. TR sunucusunda hem öngörü açılamaz hem de açılsa bile oylanamaz başka sunucu lazım.
Ne kadar çok puan yatırırsan ve ne kadar kullanıcı az puan yatırırsa o kadar katlarsın o sistemde oranlar yazar zaten 1, 14-2-3, 5 tarzı oradan bakabilirsiniz.
VPN ile alakası var hocam Türkiye'de öngörü sistemi çalışmıyor...
Merhabalar VPN ile Twitch'e girdiğimizde öngörü yapabiliyoruz fakat ben bu sistemi anlamadım, anlatabilir misiniz? Verdiğimiz sadakat puanının iki katını mı alıyoruz kazandığımızda?
kaç kişi ve ne kadar yatırdıysa ona göre katlama oranı vardır örneğin 10.000 puan yatırılmıştır oran 5dir sonuçta 50.000 puan kişilere dağıtılır.Peki o 1,14 2-3 ne oluyor.
İslam ülkesi değiliz, laik bir ülkeyiz.İslam ülkesi olduğumuzdan bizde yasak.
Hayır öngörüyü moderatör de açabilir moderatör vpn ile girdiyse chatte tüm erişime sahip öngörü açma hakkına da sahip.
Yanlış bilgi. Türkiye'de yasak TR sunucusunda açamazsınız.
?İslam ülkesi olduğumuzdan bizde yasak.
Hayır öngörüyü moderatör de açabilir moderatör vpn ile girdiyse chatte tüm erişime sahip öngörü açma hakkına da sahip.
komik olan ne ?İslam ülkesi olduğumuzdan bizde yasak.
Türkiye'ye ya daha gelmedi, ya da yasaklandı. VPN ile girebiliyorsunuz. Kanal sadakat puanı ile iddiaya giriyorsunuz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.