PUBG ve Twitch Yayınları İçin 8000 TL'ye Sistem Toplama

İşlemci yayın testleri var:

Son düzenleme:
Yayın yapacaksanız i5 size yetmez. Öncelikle RGB olayından vazgeçin derim. Öncelik performans diyorsanız aşağıdaki sistemi tavsiye ederim. Monitör kısmını yazmadığınız için dahil değil diye düşünüyorum.
Eki Görüntüle 370602
Biraz aşabilirseniz anakartı bununla değiştirebilirsiniz.

Anakartı değiştirirseniz kasaya uymayacağından bu kasayı da almanız gerekir. :)
Kasa olarak anakartı değiştirirseniz ATX almanız gerekiyor.

Vakit ayırıp yorum yaptığınız için çok teşekkür ederim , çok sağolun .

Twichte yayın yapıp aynı zamanda PUBG oynayan oyuncuların büyük bir kısmı intel işlemci kullanıyorlar . aynı zamanda ilk düşündüğüm işlemci amd 2700 x ti ama ikisini karşılaştırdığım zaman i5900k nın daha cok performans sağladığını gördüm. Eski zamanlarda amd işlemcilerinde ısınma olayı vardı şimdi kimisi var kimisi yok diyor bende bu çelişkide işimi riske atmak istemıyorum. Hem oyun hemde yayın yapmak sistemi zorlucağı için minimum 3400-3600 mhz rem kullanmak istiyorum . Anakartı da çok araştırdım ama yapılan özellikler sunulan yazılımlar verilen ses kalitesini diğer anakartlarda göremedim 3-4 gündür kafayı bu sisteme taktım çok şeyler araştırdım aynı zamanda sizlerinde bilgisini almak istedim. Şuan tek çelişkide kaldığım konu Ekran kartı :) MAX 3.000 TL ye alabileceğim nvidia olan bir ekran kartı tavsiyenizi beklıyorum .
Haftasonu Vatan birçok parçada ciddi indirim yapmıştı. Bittiği için yükseldi.

Evet gittim sordum çok güzel indirim varmış ama kaçırdık :)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı