B balpinho Centipat Katılım 5 Temmuz 2021 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2022 #11 Hocam megamuller1@yahoo.com bu mailden kayıtlı şifrelerimin yazılı olduğu bir mail aldım sizce ne olabilir?
Hocam megamuller1@yahoo.com bu mailden kayıtlı şifrelerimin yazılı olduğu bir mail aldım sizce ne olabilir?
LozancıEkmek Decapat Katılım 30 Mayıs 2020 Mesajlar 144 Çözümler 1 Yer Turkey 29 Ekim 2022 #12 balpinho dedi: Hocam megamuller1@yahoo.com bu mailden kayıtlı şifrelerimin yazılı olduğu bir mail aldım sizce ne olabilir? Genişletmek için tıkla... Tüm hesaplarınızın şifresini Telefonunuz üzerinden değiştirin. Format tamamlandıktan sonra da güvenli bir şekilde kullanmaya özen gösterirsin.
balpinho dedi: Hocam megamuller1@yahoo.com bu mailden kayıtlı şifrelerimin yazılı olduğu bir mail aldım sizce ne olabilir? Genişletmek için tıkla... Tüm hesaplarınızın şifresini Telefonunuz üzerinden değiştirin. Format tamamlandıktan sonra da güvenli bir şekilde kullanmaya özen gösterirsin.
B balpinho Centipat Katılım 5 Temmuz 2021 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2022 #13 LozancıEkmek dedi: Tüm hesaplarınızın şifresini telefonunuz üzerinden değiştirin. Format tamamlandıktan sonra da güvenli bir şekilde kullanmaya özen gösterirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam ayarlardan bu bilgisayarı sıfırlamak yeterli mi yoksa flash bellekten mi yapmalıyım.
LozancıEkmek dedi: Tüm hesaplarınızın şifresini telefonunuz üzerinden değiştirin. Format tamamlandıktan sonra da güvenli bir şekilde kullanmaya özen gösterirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam ayarlardan bu bilgisayarı sıfırlamak yeterli mi yoksa flash bellekten mi yapmalıyım.
LozancıEkmek Decapat Katılım 30 Mayıs 2020 Mesajlar 144 Çözümler 1 Yer Turkey 29 Ekim 2022 #14 balpinho dedi: Hocam ayarlardan bu bilgisayarı sıfırlamak yeterli mi yoksa flash bellekten mi yapmalıyım. Genişletmek için tıkla... Fark etmez hangi şekilde format atacağınız diskleri temizleyin yeterli olur
balpinho dedi: Hocam ayarlardan bu bilgisayarı sıfırlamak yeterli mi yoksa flash bellekten mi yapmalıyım. Genişletmek için tıkla... Fark etmez hangi şekilde format atacağınız diskleri temizleyin yeterli olur
B balpinho Centipat Katılım 5 Temmuz 2021 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2022 #15 LozancıEkmek dedi: Fark etmez hangi şekilde format atacağınız. Diskleri temizleyin yeterli olur. Genişletmek için tıkla... Dün mailde şu klasik 1400 dolar istenen PDF de vardı videolarımın vs arkadaşlarıma gönderileceği. Formatladım umarım kurtulmuşumdur. Tekrardan teşekkür ederim bu arada yardımlarınız için.
LozancıEkmek dedi: Fark etmez hangi şekilde format atacağınız. Diskleri temizleyin yeterli olur. Genişletmek için tıkla... Dün mailde şu klasik 1400 dolar istenen PDF de vardı videolarımın vs arkadaşlarıma gönderileceği. Formatladım umarım kurtulmuşumdur. Tekrardan teşekkür ederim bu arada yardımlarınız için.