Twitch Prime iptal etme

amazon.com.tr'ye git. Sağ üst tarafta Hesap ve listeler olacak ona tıkla. Hesabım kısmında Prime üyeliğim var. Oraya tıklayınca açılan sayfadan iptal ettireceksin sanırım.

1.jpg

1 Haftalık deneme ile abone olduysan 1 hafta dolmadan iptal et, kart bilgilerini amazon.com.tr adresi Ödemeleriniz>Cüzdan bölümünden kaldır veya bırakacağım linkdeki adımları izle. Ücret ödeyerek abone olduysan da 1-2 gün kala aynı şekilde yapabilirsin ama kanala yaptığın abonelik 2 türlüde iptal olmaz ancak sen tekrar abone olmadıkça yenilenmez, 1 ay sonunda biter. Prime Video: Yardım.

1 Haftalık deneme ile abone olduysan 1 hafta dolmadan iptal et, kart bilgilerini amazon.com.tr adresi Ödemeleriniz>Cüzdan bölümünden kaldır veya bırakacağım linkdeki adımları izle. Ücret ödeyerek abone olduysan da 1-2 gün kala aynı şekilde yapabilirsin ama kanala yaptığın abonelik 2 türlüde iptal olmaz ancak sen tekrar abone olmadıkça yenilenmez, 1 ay sonunda biter. Prime Video: Yardım.
Amazon Prime 1 aylık deneme sürümünü kullanıyorum. Ama yanlışlıkla yayıncıya abone oldum ve iptal etme seçeneği yok. Sadece Ekim ayında sona eriyor yazıyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı