xaripros2 Hectopat Katılım 13 Ağustos 2019 Mesajlar 6 13 Ağustos 2019 #1 Böyle bir sıkıntı yaşıyorum. İninal ile ödeme yapmaya çalıştım fakat böyle bir şey oldu. Twitch Prime kabul etmedi mi hiçbir şey anlamadım. Nasıl çözerim?
Böyle bir sıkıntı yaşıyorum. İninal ile ödeme yapmaya çalıştım fakat böyle bir şey oldu. Twitch Prime kabul etmedi mi hiçbir şey anlamadım. Nasıl çözerim?
Ericc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Kasım 2018 Mesajlar 1.270 Çözümler 5 Yer Eskişehir 13 Ağustos 2019 #2 Tam anladım ama kabul etmişler işleme sokmuşlar sanırım. Artı 0 Eksi
SolveTax Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2018 Mesajlar 2.307 Çözümler 22 13 Ağustos 2019 #3 Prime da artık Visa destekli kartlar kabul edilmiyor diye biliyorum. Sizin aldığınız hata biraz farkli,Amazon desteğe yazarsanız yardımcı olabilirler. Artı 0 Eksi
Prime da artık Visa destekli kartlar kabul edilmiyor diye biliyorum. Sizin aldığınız hata biraz farkli,Amazon desteğe yazarsanız yardımcı olabilirler.
Semre57 Megapat Katılım 2 Haziran 2017 Mesajlar 368 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2019 #4 İşleme aldıklarını söylüyorlar ve ayrıca nazikliğinden dolayı teşekkür ediyorlar biraz beklersen olur diye düşünüyorum. Artı 0 Eksi
İşleme aldıklarını söylüyorlar ve ayrıca nazikliğinden dolayı teşekkür ediyorlar biraz beklersen olur diye düşünüyorum.
LayThese Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2016 Mesajlar 2.338 Çözümler 29 13 Ağustos 2019 #5 Bu bir hata değil , bilgilendirme. Yaptığınız ödeme karşıya geçince ayrıcalıklarından yararlanmaya başlayabileceğiniz anlatılmaya çalışılmış. Artı 0 Eksi
Bu bir hata değil , bilgilendirme. Yaptığınız ödeme karşıya geçince ayrıcalıklarından yararlanmaya başlayabileceğiniz anlatılmaya çalışılmış.
KS KS xaripros2 Hectopat Katılım 13 Ağustos 2019 Mesajlar 6 16 Ağustos 2019 #6 Hallettim amazon prime a üye olmuşum twich prime değilo yüzden hepinize teşekkürler Artı 0 Eksi