Twitch sebepsiz yere ban!

• Konuyu başlatan Roux
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 5.861
Makaleler
30
Arkadaşlar üst üste Twitch'de ban yiyorum. Banım 2 gün önce açıldı ve tekrardan ban yedim. Üstelik yayınlarımda sadece argo kullanıyorum, küfür etmiyorum ama ban yeme sebebim hakaret, nefret diye yazıyorlar. Twitch neyin peşinde anlamış değilim. Üstelik ünlü yayıncılar da aynısını yaşıyor. Hatta bırakıp topluca Facebook'a geçenler de var. Mixer'e geçenlerde. Ne oluyor bu Twitch'e?

Anlamadığım millet saçma sapan siyaset-din tartışırken bunlara müdahale etmeyen modu uyardığım zaman onların değil benim ban yemem.
Twitch tarihe karışacak bence.

Facebook yayıncılara çok daha iyi teklif sunuyor. Twitch'in popülatiresi daha yüksek ve daha fazla izlenme getiriyor olabilir ancak Twitch'le Facebook'un kestiği para bir değil. Facebook güzel bir arayüz ve iyi reklam yaparsa çoğu yayıncı geçer neden geçmesin?

Şuan destekle iletişime geçemiyorum, ban süresince engellemişler büyük ihtimalle.
Ban açıldıktan sonra desteğe banlanmanın alakasız olduğunu söyle ve daha detaylı incelenmesi gerektiğini dile getir, üstünde dur. Muhtemelen yeni açılmış küçük kanallara gelen şikayetleri ciddiye alıp kanalı incelemeden ban atıyorlar.

Küfürün şartları var diye biliyorum. Argo ile küfürün pek farkı olmaması lazım onların gözünde. Sohbet kısmından birine bir şeyler demişsinizdir belki de. Sebep sorarken kime, ne yaptığınızı sorun.
Yo çok iyi biliyorum küfür etmedim daha yeni kanal. Eğer argo yüzünden ban yediysem ünlü yayıncıların küfürlerini görmezden geliyorlar.

Twitch sadece yayın konusunda değil daha bir çok konuda duyarsız, yavaş ve eksik kalıyor. Sanırsam çalışanları düşük maaşa çalışıyor:)
Şaka bir yana gerçekten çok çektim. Arayüz buga giriyor vs.

Pekâlâ neden facebook yayıncıları banlanmıyor?

Twitch bu konu da hassasken facebook'un da bu konu da hassas olmasını bekleriz.

Bazı pubg yayıncıları var ki ağızları evlere şenlik ve hâlen şakır şakır da nasıl yayın yapabiliyorlar anlayabilmiş değilim..

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı