Twitch üzerinden hiç tanımadığım biri mesaj attı

MugetsuSSD

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar.
Ben Twitch'te arada bir en fazla 1 saat yayın izleyen biriyim. Bugün durduk yere saat 16:24'te biri mesaj atmış ve İngilizce olarak "nasıl gidiyor" deyip, yanına da nickimi yazmış. Hiçbir chatte konuşmam yazmam. Benim nickimi nasıl bulup yazmış olabilir? Biraz garip geldi bana onun için buradan yazıp, sorma gereği duydum.

Tamam da belirttiğim gibi, hiç kimseye veya hiçbir chatten yazıp konuşmam nasıl bulmuş da yazmış garip geldi açıkçası.

Merhaba arkadaşlar.
Ben Twitch'te arada bir en fazla 1 saat yayın izleyen biriyim. Bugün durduk yere saat 16:24'te biri mesaj atmış ve İngilizce olarak "nasıl gidiyor" deyip, yanına da nickimi yazmış. Hiçbir chatte konuşmam yazmam. Benim nickimi nasıl bulup yazmış olabilir? Biraz garip geldi bana onun için buradan yazıp, sorma gereği duydum.

Bana da aynı şekilde saat 14 de mesaj atıldı İngilizce bir şekilde sana daha sonrasından bir şey dediler mi söyleyebilir misin acaba?

Arkadasla dalga gecilmis fakat bana 5-6 kez böyle yazıldı bunun bir amacı olmalı. Mesaj atan hesaplarda genelde kapanıyor ben de asla ve asla ne aboneliğim vardır ne de chatte mesajlaşırım. Ben nereden bulup da mesaj atıyorlar şaşkınım.
Twitch de yabancılardan gelen fısıltıları engelle diye bir ayar var onu açın mesaj atamıyorlar daha.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı