Twitch vergi sistemi

Bana şöyle bir şey gelmiş

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.JPG
    60,8 KB · Görüntüleme: 769
Hocam mail adresi veya discord üzerinden iletişime geçebilir miyiz? Benim sormam gereken bir kaç husus var.

Para kazanmanızı açın efendim ama şirlet kurmadan Google AdSense'ten para çekmeyin şirket için aylık ödediğiniz vergi miktarı var yaklaşık 700 800 TL civarı aylık bu gelirin üstüne çıkmadan ödeme almayın YouTube'da Twitch hakkında pek bir bilgim yok gakat 100$ gelir elde etmeden para çekimi yapamıyorsunuz evet.

Yani para kazanma açık kalsın para biriksin. Fakat o dediğinizi anlayamadım şirket durumunu.

Yani para kazanma açık kalsın para biriksin. Fakat o dediğinizi anlayamadım şirket durumunu.

Şirketin damga vergisiyiydi, maliyeciye ödeyeceğiniz paraydı vesaire şirketiniz giderleri vergileri var detaylı anlatım için video bırakıyorum hoş bir şekilde anlatılmış.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…