Twitch yaş saçmalığı

Yanlış hatırlamıyorsam kullanıcı adınız sadece küçük harflerden oluşmalı.
Oluşturduktan sonra profil ayarlarından, görünen adınızı büyük ve küçük harf ile değiştirebilirsiniz.
Kayıt olurken verilen hata yanlış olabilir. Siteler bu tarz yanlışlıklar yapabiliyor.

Ekran Görüntüsü (22).png

Yemekten önce girmeye çalışmıştım.(1 saat önce)

Sinirlenmemeliyim.
Eki Görüntüle 586192

1591636638405.png

ID: kirmizi_sortli
Mail: jpt60560@eoopy.com
Şifre: sag3&3sag65

Buyurun hesabınız hazır. Gerekli bilgileri siz değiştirirsiniz artık profilinizden. Doğum tarihi 10 Kasım 1938 olarak ayarladım tam istediğiniz gibi.

Gelecek olan doğrulama kodunu bekliyor olacağım, biraz hızlı hareket edin çünkü 10 dakikalık bir mail.

Eki Görüntüle 586197

id: kirmizi_sortli
mail: jpt60560@eoopy.com
şifre: sag3&3sag65

Buyurun hesabınız hazır. Gerekli bilgileri siz değiştirirsiniz artık profilinizden. Doğum tarihi 10 Kasım 1938 olarak ayarladım tam istediğiniz gibi.

Gelecek olan doğrulama kodunu bekliyor olacağım, biraz hızlı hareket edin çünkü 10 dakikalık bir mail.
Bekle bakacam.
Eki Görüntüle 586197

ID: kirmizi_sortli
Mail: jpt60560@eoopy.com
Şifre: sag3&3sag65

Bekliyorum kodu.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı