İşleme gecikmesi tamamiyle oyun modu açık olmasından kaynaklı bir durum. Benim sistemim 8700k, gtx 1080,16 gb ram ve upload hızım 5 mbit fiber ve çoknstabil ve 3000 bitrate 720p 60 fps yayın yaparken oyunda kasma yokken, yayında kasma oluyordu, oyun modunu kapattım ve işleme gecikmesi olmadı ve yayındaki kasmalarda geçti.
Sizin sorununuz netten kaynaklı, hız testlerinde 10 mbit upload hızı görsenizde bulunduğunuz bölgedeki baz istasyonlarının yoğunluğu ve sinyal kalitesinin iyi olmaması nedeniyle superbox sizin için uygun değil. Ben sizin superboxla ilgili başka konyda ve twitch kanalınızda, superboxu iade etmenizi önermiştim. Ama daha iade etmemişsiniz. Yayınlarda çok sorun yaşıyorsunuz ve sizin sorununuz internetle alakalı. Ama konu sahibinin sorunu işleme geçikmesi ve oyun modunu kapattığında sorun çözülecektir ve buna %100 eminim, çünkü tarif edilen sorunun aynısını ben yaşadım ve oyun modunu kapatınca sorun çözüldü ve bu konuda bir arkadaşta oyun modunu kapatınca sorununun çözüldüğünü söyledi. Güvenin bana.