Twitch yayıncılığı

Sizce gerçekten izlenecek bir CS:GO vb. yayıncısına ihtiyaç var mı?

• Evet

Oy: 14 35,0%
  • Hayır

Oy: 26 65,0%

• Oy verenlerin toplamı
    40
Ekipmanları geçin, internetiniz ne alemde?
İnternet hızım 100 mbps upload 5 , birkaç deneme yayını yaptım , interneti iyi olan arkadaşlarım full HD yayını sorunsuz izleyebildiler.

Oyun deneyimim çok fazla diyebilirim. Muhabbet ortamımız da gayet iyi , sadece oyun odaklı değil sohbet ile karışık oynuyoruz.

Çok teşekkür ettim, bir de hayır cevabı verenler nedenini belirtebilirse sevinirim.

Burda çeşitli oyunları, popüler oyunları felan oyna demeyeceğim. Oyun becerin olmasa da eğer diğer yayıncılarınki gibi ya da onlardan farklı yeteneklerin varsa (mizah, sohbet kalitesi, farklı içerik) sen de izlenirsin. Fakat şu anki Twitch'de prim dışında bi büyüme yolunun olacağını sanmıyorum.

Gerçekten işini iyi yapan birisi olacaksa neden olmasın.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam çok doğru diyorsun. Sizin gibi düşünen insanlar varsa bence bu iş çokta zor olmasa gerek diye düşünüyorum ben.

Bence hiç gerek yok. Tonla CS:GO yayını yapan kişi var. Çoğu, izleyici bulmak için çekiliş kozunu kullanıyor ama buna rağmen izleyen çok az. Belirli kişiler kitlesini oluşturmuş. Onlar varken çok şanslı olmanız lazım ki bu işler biraz şeytan tüyü meselesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…