Twitch yayıncılığı

Sizce gerçekten izlenecek bir CS:GO vb. yayıncısına ihtiyaç var mı?

• Evet

Oy: 14 35,0%
  • Hayır

Oy: 26 65,0%

• Oy verenlerin toplamı
    40
Ekipmanları geçin, internetiniz ne alemde?
İnternet hızım 100 mbps upload 5 , birkaç deneme yayını yaptım , interneti iyi olan arkadaşlarım full HD yayını sorunsuz izleyebildiler.

Oyun deneyimin ne kadar? Bu zamanlarda yükselmen çok güç olacak ama yaptığın iş verimli olursa er geç istediğini ele geçirirsin. Şu ana baktığımızda gerek Türk gerek yabancı çok fazla yayıncı var. Bu yüzden ya ortamın çok iyi olacak -yaptığın muhabbet insanları saracak- ya da çok iyi bir oyuncu olacaksın. İkinci seçenek imkansıza yakın.

Oyun deneyimim çok fazla diyebilirim. Muhabbet ortamımız da gayet iyi , sadece oyun odaklı değil sohbet ile karışık oynuyoruz.

Çok teşekkür ettim, bir de hayır cevabı verenler nedenini belirtebilirse sevinirim.
PUBG ve Friday 13th Game en popüler oyunlar şu an sanırım. Gündeme uygun ilerlerseniz ilk dönemlerde, belli bir kitle elde edebilirsiniz. Ondan sonra yapmak istediğiniz şeyleri, kitlenizi kaybetmeden, yavaş yavaş yapmalısınız. Kitleyi korumak, yapılan her yayıncılık da önemli. Ayrıca yayınların tekrarlarını telif yemeyeceğiniz bir şekilde YouTube'a da atabilirsiniz. Oradan da yayınlarınızı bilmeyen insanları, yayınlarınıza kazandırırsınız. Yavaş yavaş ilerlersiniz. Tabii burada asıl iş size düşüyor. PUBG oynasanız bile, insanların izleyebileceği farklı bir şey yapmalısınız. Aynı anda PintiPanda gibi insanlar PUBG oynarken, neden senin yayını izleyip de sana gelmeli? Anlatımınızla, sohbetinizle, oynanış ile, bir şekilde insanları kendinize çekmeyi başarmalısınız. Şimdilik yeterli bu tavsiyeler sanırım. :)

Burda çeşitli oyunları, popüler oyunları felan oyna demeyeceğim. Oyun becerin olmasa da eğer diğer yayıncılarınki gibi ya da onlardan farklı yeteneklerin varsa (mizah, sohbet kalitesi, farklı içerik) sen de izlenirsin. Fakat şu anki Twitch'de prim dışında bi büyüme yolunun olacağını sanmıyorum.

Burda çeşitli oyunları, popüler oyunları felan oyna demeyeceğim. Oyun becerin olmasa da eğer diğer yayıncılarınki gibi ya da onlardan farklı yeteneklerin varsa (mizah, sohbet kalitesi, farklı içerik) sen de izlenirsin. Fakat şu anki Twitch'de prim dışında bi büyüme yolunun olacağını sanmıyorum.

Hocam çok doğru diyorsun. Sizin gibi düşünen insanlar varsa bence bu iş çokta zor olmasa gerek diye düşünüyorum ben.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı