Twitch yayıncısı olmak için tavsiyeler

merxtk

Kilopat
Arkadaşlar selamlar. Direkt konuya gireyim. Üniversite okuduğum şehirde tek başıma evde kalıyorum. Bütün günlerim bomboş geçiyor. Bu yüzden arada Twitch yayınları yapmak istedim.

Birkaç defa yayın yaptım. Euro Truck Simulator 2, Valorant, League of Legends gibi oyunlar oynadım. Tabii ki izlenmem "0" :))

Sizce neler yapmam lazım? İzlenmem 5 10 olsa bile yeterli. Evde sürekli sıkıldığım için sohbet muhabbet edecek insanlar arıyorum. Her türlü fikre ve öneriye açığım :)

Merhaba , açıkcası artık çok zor , uzun bir süre yapan biri olarak botlarla yarışıyorsun , Ben Dead by daylight adlı oyunun yayınını yapıyordum ve ortalama izlenmem 15 idi ve chatim sürekli aktifti fakat adamın biri cıkıyor 20 tl 'ye 20 bot satın alıyor ve sıralamada önüne geçiyor, bunu yapan kişi bana söylüyor bot satın aldıgını şikayet ediyosun twitch umursamıyor , twitch mide bulandırıcı bir ortamla dolu ben önermem , lakin amacın iştirak ve daha ilerisi olan partnerlik değilse takılıcam diyorsan başka. eğer yinede hesap açacaksan sohbet cok önemli açık uçlu sorular sorman lazım sohbeti uzatman lazım gibi gibi

2 sey icin izlenirsin ya iyi oynadigin bir oyun yayini yada muhabbet yayini. HD facecam, kaliteli mikrafon ve duzenli yayin yaparsan bir umut var. Ama Youtube gibi algoritmasi olmadigi icin nasil one cikacagin hakkinda fikrim yok.

Kesinlikle ses kalitesi en başta geliyor, ses kalitenin iyi olması çok önemli. Facecam olmak zorunda, ayrıca muhabbetin sarmalı, bunlar olduktan sonra ufak ufak 1 2 izleyici gelmeye başlar. Ama gelenler de kalıcı olur, Chatt'i sesli okumayı da unutma.
Kamera daha alamadım, bilgisayarın kamerasını da çok iyi bulmuyorum. Onun dışında sesin iyi olduğunu düşünüyorum. Twitch adresim '' merxtk '' son yayınımın ilk yarısındaki ses ile son yarısındaki sesler farklı kontrol edebilir misin rica etsem sizce nasıl ? (son yarısında biraz fazla kulaklık varsa dikkat)
Metin2'ye başla. Oyun bağımlılık yapıyor. Bir de lonca bulun. Sabah akşam muhabbet edersiniz.
metin 2 hayatımda hiç oynamadım ve alışacağımı düşünmüyorum maalesef..
Merhaba , açıkcası artık çok zor , uzun bir süre yapan biri olarak botlarla yarışıyorsun , Ben Dead by daylight adlı oyunun yayınını yapıyordum ve ortalama izlenmem 15 idi ve chatim sürekli aktifti fakat adamın biri cıkıyor 20 tl 'ye 20 bot satın alıyor ve sıralamada önüne geçiyor, bunu yapan kişi bana söylüyor bot satın aldıgını şikayet ediyosun twitch umursamıyor , twitch mide bulandırıcı bir ortamla dolu ben önermem , lakin amacın iştirak ve daha ilerisi olan partnerlik değilse takılıcam diyorsan başka. eğer yinede hesap açacaksan sohbet cok önemli açık uçlu sorular sorman lazım sohbeti uzatman lazım gibi gibi
Yani şöyle; tabii ki tanınmış bir yayıncı olmak isterim herkes gibi fakat ilk hedefim o değil. İlk hedefim zamanımın güzel geçmesi, insanlarla sohbet muhabbet edebilmem, arkadaş olup beraber oyunlar oynamak falan. Devamı kader.

Arkadaşlar selamlar. Direkt konuya gireyim. Üniversite okuduğum şehirde tek başıma evde kalıyorum. Bütün günlerim bomboş geçiyor. Bu yüzden arada Twitch yayınları yapmak istedim.

Birkaç defa yayın yaptım. Euro Truck Simulator 2, Valorant, League of Legends gibi oyunlar oynadım. Tabii ki izlenmem "0" :))

Sizce neler yapmam lazım? İzlenmem 5 10 olsa bile yeterli. Evde sürekli sıkıldığım için sohbet muhabbet edecek insanlar arıyorum. Her türlü fikre ve öneriye açığım :)

İlk başta DLive tarzı bir yayın platformunu kullanabilirsin.

Kamera daha alamadım, bilgisayarın kamerasını da çok iyi bulmuyorum. Onun dışında sesin iyi olduğunu düşünüyorum. Twitch adresim " merxtk " son yayınımın ilk yarısındaki ses ile son yarısındaki sesler farklı kontrol edebilir misin rica etsem sizce nasıl? (son yarısında biraz fazla kulaklık varsa dikkat)

Metin2 hayatımda hiç oynamadım ve alışacağımı düşünmüyorum maalesef.

Yani şöyle; tabii ki tanınmış bir yayıncı olmak isterim herkes gibi fakat ilk hedefim o değil. İlk hedefim zamanımın güzel geçmesi, insanlarla sohbet muhabbet edebilmem, arkadaş olup beraber oyunlar oynamak falan. Devamı kader.

Facecam olarak telefon kullanabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı