Selamlar. Ben Twitch üzerinden Valorant yayını yapacağım. Bana önerebileceğiniz işlemci ve ekran kartı var mı? Bütçeyi en düşük seviyede tutarsanız iyi olur.
Valorant gibi bir oyunun yayınının yapılması için en az RTX 3060 mı gerekli?Valorant gibi bir oyunun yayınını yapacaksan minimum böyle bir sistem almalısın ama yanına güzel bir işlemci soğutucusu ve macun almanı öneririm.
![]()
SILVERSTONE-3060 / AMD Ryzen 5 5600 / ASUS GeForce DUAL RTX 3060 V2 OC 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
SILVERSTONE-3060 oyuncu bilgisayarı AMD Ryzen 5 5600 işlemci, ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.www.gaming.gen.tr
![]()
Arctic Liquid Freezer II - 240 Intel / AMD Uyumlu, 240mm Radyatörlü, 2x12cm P12 Fanlı, Sıvı İşlemci Soğutucu (AR-ACFRE00046A) | Teknobiyotik
Teknik Özellikler: Radyatör Boyutu 277 x 120 x 38mm Fan Devir Aralığı 200-1800 RPM (120mm), 1000-3000 RPM (40mm) Maksimum Hava Akımı 56,3 CFM Soğutucu Blok...www.teknobiyotik.com
![]()
Soğutucu & Fan - Kasa & Laptop Fanı - n11
Soğutucu & Fan ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Soğutucu & Fan çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
Valorant gibi bir oyunun yayınının yapılması için en az RTX 3060 mı gerekli?
Sana göre düşük bana göre yüksek, sana göre yüksek bana göre düşük. Net bir bütçe belirtin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.