Bağışlar yasal değil. Gelen bağışları banka hesabına çekersen ve seni yakalarlarsa canını yakarlar.Peki bağışlar? Bağışlardan vergi kesiliyor mu?
Bağışlar yasal değil. Gelen bağışları banka hesabına çekersen ve seni yakalarlarsa canını yakarlar.Peki bağışlar? Bağışlardan vergi kesiliyor mu?
Tamam.Yoksa bile bu konudan sonra gelebilir. Devlete yeni vergi fikirleri vermeyin artık.![]()
Vazgeçtim. Türkiye'de bir şey yapmak çok zor.Bağışlar yasal değil. Gelen bağışları kartına çekersen ve seni yakalarlarsa canını yakarlar.
Bağışlarda senin bir gelir kaynağın olduğundan dolayı orada da bir sistem vardır diye düşünüyorum ama zamanında bir kaç yayıncının atılan bağışların tamamı bize geliyor diye bir şey duymuştum. Sonuçta yine gelir elde ediyorsun ve devlet sana "hop hocam nereden bu gelir?" diye soruyor.Peki bağışlar? Bağışlardan vergi kesiliyor mu?
Bağışlar yasal değil. Gelen bağışları kartına çekersen ve seni yakalarlarsa canını yakarlar.
Hesaplarına çekmiyorlar. BynoGame de kalıyor çoğunlukla. Ya da anlaşmalı oluyorlar.Emin misiniz çoğu yayıncı bağış alıyor hatta yayında okuyorlar bile.
Alıyorlar biliyorum. Fakat banka hesabına çektiklerini sanmıyorum. Duruyordur o BynoGame'de falan. Çekiyorlarsa da devlet yakalarsa öttürür.Emin misiniz çoğu yayıncı bağış alıyor hatta yayında okuyorlar bile.
Alıyorlar biliyorum. Fakat banka hesabına çektiklerini sanmıyorum. Duruyordur o ByNoGame'de falan. Çekiyorlarsa da devlet yakalarsa öttürür.
Üretim olmayan ülkelerde genelikle vergiler ayakta tutar. Gereksiz vergilendirme var fakat başka yolu yok çark dönmek zorunda.Yoksa bile bu konudan sonra gelebilir. Devlete yeni vergi fikirleri vermeyin artık.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.