Twitch'te devlet vergisi var mı?

Alıyorlar biliyorum. Fakat banka hesabına çektiklerini sanmıyorum. Duruyordur o BynoGame'de falan. Çekiyorlarsa da devlet yakalarsa öttürür.
Yaşadınız mı bu kadar eminsiniz? Bağış nasıl yasal değilmiş, isteyen bağış yapıyor. Yayıncılar parayı almadıktan sonra ne yapacaklar canlı yayını?

Yaşadınız mı bu kadar eminsiniz? Bağış nasıl yasal değilmiş, isteyen bağış yapıyor. Yayıncılar parayı almadıktan sonra ne yapacaklar canlı yayını?
BynoGame vergi kesmiyor neden bilmiyorum ama yasal değil diye duymuştum çoğu kişiden. Ama anlaşmalı olunca çekebiliyorlar. Ben de mantıksız buluyorum nasıl yasal değil diye.

Aboneliklerden gelen parayla ya da bitlerle falan geçimlerini sağlıyorlar. Dediğim gibi "bağış" yasal değil. Yapabilirsin fakat bağışı alan kişi banka hesabına çekip harcıyorsa ve devlet bunu bir noktada fark ederse geçmiş olsun o arkadaşa.

Gelen geliri vergilendirmek için şirket açman gerekiyor. Az ya da çok.
Şimdi az kazanıyorsun, bir anda çok kazanırsın belki ve gelir gideri vergilendirme şansın olmadığı anda devlet bi denetim gerçekleştirir, cezayı yersin.

Batu zamanında anlatıyordu. Bu videoydu sanırsam.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…