Twitch'te GeForce NOW ile canlı yayın açılabilir mi?

Ensar Arslann

Hectopat
Daha fazla  
Twitch'te GeForce NOW ile canlı yayın açılabilir miyiz? Daha öncesinden açmayı denedim ancak yayında donmalar kasmalar olduğunu gördüm. Bunu ayarı veya başka bir çözümü var mıdır acaba? Varsa yardımcı olursanız sevinirim.

Başka bir ayarı olacağını sanmıyorum ne yazık ki hocam. Zaten GeForce NOW internetini çokça kullanan bir uygulama ek olarak Twitch'te bitrait muhabbetleri de var (Kendi internetinden belirli bir düzey Twitch'e bağlıyorsun) yani daha öncesinde bu işlerin içindeydim. Hem iyi bir bilgisayara sunucu üzerinden bağlanıp oyun oynuyorsun hem kendin internetini Twitch'e veriyorsun gibi düşün ek olarak da arka planda Discord, Chrome gibi veya evden bağlanan varsa internetinden dolayı patlayabilirsin.

Yayın yapmakta GeForce NOW'dan oyun oynamakta çok iyi bir internet istiyor internetin in bayağı bayağı iyi bir internet olması lazım Türkiye altyapısıyla hele hele çok zor yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…