GeForce NOW Rust oynarken yayın donuyor

her4_35

Centipat
Merhaba GFN üzerinden Rust oynuyorum fakat oyunumda donmalar mevcut. Yani düşük FPS alıyorum. İnternetimle alakalı değil.
Grafikler orta.
İnternetim 100/100

Rastgele sistem mi atıyor yoksa tüm sistemler aynı mı performance için bilginiz var mı acaba
Performance üyelik alırsan 2080 atar. Bazen 1060 attığı da iddia ediliyor fakat uzun süredir denemediğim için bilemiyorum. Ultimate üyelik alırsan sabit 4080 sistem verir.

Merhaba GFN üzerinden Rust oynuyorum fakat oyunumda donmalar mevcut. Yani düşük FPS alıyorum. İnternetimle alakalı değil.
Grafikler orta.
İnternetim 100/100

Performance paketi kullanıyorsan bu tür problemler yaşaman normal bence. Oturumdan çık bir daha gir belki düzelir ama arkadaşın dediği gibi çok bir şey beklememen lazım. Oturumdaki sistem bilgilerini merak ediyorsan Steam'ı geniş ekran modunda çalıştırıp ayarlardan sistem bölümünden oturumdaki sistem bilgilerini görebilirsin.

Performance paketi kullanıyorsan bu tür problemler yaşaman normal bence. Oturumdan çık bir daha gir belki düzelir ama arkadaşın dediği gibi çok bir şey beklememen lazım. Oturumdaki sistem bilgilerini merak ediyorsan Steam'ı geniş ekran modunda çalıştırıp ayarlardan sistem bölümünden oturumdaki sistem bilgilerini görebilirsin.
Tamam teşekkür ederim bir sorum daha olucakti GFN almaktan vazgeçtim bir sonraki ay.Genellikle Boosteroid kullanıyorlar.Boosteroid sitesinde İnternet test ettiğimde 50 ms çıkıyor.Bu ms ile online oyunlar oynayabilir miyim Rust,cs,gta tarzı

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı