Twitch'te nasıl yükseliş yakalanabilir?

yigit10a

Femtopat
Katılım
7 Ağustos 2023
Mesajlar
7
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar öncelikle merhaba, benim 18 takipçili bir Twitch hesabım var ama benim takipçilerimden neredeyse hiç kimse izlemiyor ben sadece Pro score yayını açınca izliyorlar bunu nasıl devamlılık haline getirebilirim. Yayınlarımda insanları eğlendirmeyi düşünüyorum ve sohbet etmek istiyorum onlarla nasıl başarabilirim yardımcı olursanız sevinirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Önce iyi bir ekibin olmalı. Muhabbetinden dolayı insanların izlemesi daha rahat olur. Çeşitli oyunları oynamanı öneririm. Bu şekilde daha çok kitle toplayabilirsin.
 
Yayıncılığa ilk başladığımda 6 ay kadar izleyici sayım 20'yi takipci sayım 400'ü geçmemişti. Ondan sonra tanınan bir yayıncının hostuyla kanalım yükselmeye başlamıştı. Takipci sayım 1600'ü izleyici sayım ortalama 50'yi geçmişti. Neredeyse 1 yıldır yayın açmıyorum şu an 888'e düşmüş. Benimle çok uğraşıp soğutmasalardı devam ederdim. Bıktırdıkları için devam etmedim. Yayıncılık işiyle uğraşıyorsan kısa sürede bir şey bekleme. 1 yıl yayın açmadan kanalın gelişmesini bekleme. Ben çok uzun saatler açtım. İlk 3-4 ay 1 izleyicim vardı.
 

Geri
Yukarı