Ben araştırdım hocam çok da karlıya denk geliyordu sistem bilemedim şu anda enayi gibi hissettim![]()
Hocam ekran kartına 11500 TL vermişsiniz. 13.500 TL civarına RTX 3060 rakibi RX 6600 sistemler bulunuyordu. Bence pahalı almışsınız.
Ben araştırdım hocam çok da karlıya denk geliyordu sistem bilemedim şu anda enayi gibi hissettim![]()
Kral ekran kartına 7500 tl verdim eğer senin dediğin senaryo olsaydı bile gene de NVDIA alırdım kafam rahat ederdi çok duyuyorum forumda AMD ekran kartlarıyla alakalı sıkıntıları.Hocam ekran kartına 11500 TL vermişsiniz. 13.500 TL civarına RTX 3060 rakibi RX 6600 sistemler bulunuyordu. Bence pahalı almışsınız.
Kral ekran kartına 7500 TL verdim eğer senin dediğin senaryo olsaydı bile gene de NVIDIA alırdım kafam rahat ederdi çok duyuyorum forumda AMD ekran kartlarıyla alakalı sıkıntıları.
Teşekkür ederim hocam saolun belki bazı parçalarda başarısız seçim yapmış olabilirim ilk pc toplamamdı bundan sonra daha dikkatli olurum araştırırkenHocam gene daha ucuza benzer kombinasyonu yapardınız. Neyse sağlık olsun güle güle kullanın. İyi yayınlar.
MSI B550A-PRO anakart.
R5 5600X işlemci.
RTX 3060 ekran kartı.
4000 MHz 2x8 16 GB RAM.
Kamerasız yayın açmak istesem bu sistemle yayın yapabilir miyim ya da YouTube için içerik üretmek istesem video kaydı alabilir miyim sizce?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.