Twitter 13 yaş hatası nasıl düzeltilir?

Valla hocam 2004 yılı girdiğimi hatırlıyorum ama telefonla seçim yaparken yanlış yılı seçmiş de olabilirim.
Kimlik kartıma rağmen açmazlarsa sıkıntı var demektir :(

Sadece gerçek doğum yılıma değiştirmiştim, gün ve ay doğruydu.
Açacaklarını düşünüyorum. Artık Twitter (X) eskisi kadar sert kurallar izlemiyor. Maillere kısa sürede cevap alabiliyorsunuz. Merak etmeyin hesap açılır.

Hocam merhaba dün akşam saatlerinde 20 gibi kapandı hemen kimlik gönderdim. Şu anki yaşım 23 o zamanlarda düşüktü, 2020 de bu olay başıma gelmiş ve 20 günde açılmıştı. Ama bu sefer tereddüt ediyorum musakka abimizden dolayı. Ayrıca hesabım şu anda kilitli olsa bile kilitli değil diyor acaba kilit kalktı da canlandırma aracı başlamadı mı? Mailimde önceden yaşamış olduğum sorunda case numarası yazardı, şuaınkinde yazmıyor hiçbir şekilde. Sadece hesabınız kilitlendi maili var. Acaba açılır mı yine (bu başka hesabım)
Hocam bende de sizde çıkan aynı görsel çıkıyor nasıl yaptın açabildin mi hesabını ? kimliği falan gönderdim.

"Merhaba,

Zaman ayırıp kimliğinizi gönderdiğiniz için teşekkür ederiz.

Ekibimiz, hesabınız oluşturulduğu sırada hesabınızı yönetmek için minimum yaş şartını karşıladığınızı onaylamak üzere bu kimliği kullanacak. Bu işlem tamamlandıktan sonra sıradaki adımlar hakkında sizi bilgilendireceği "

bu şekilde mail geldi sadece başka da mail gelmedi

Hocam bende de sizde çıkan aynı görsel çıkıyor nasıl yaptın açabildin mi hesabını ? kimliği falan gönderdim.

"Merhaba,

Zaman ayırıp kimliğinizi gönderdiğiniz için teşekkür ederiz.

Ekibimiz, hesabınız oluşturulduğu sırada hesabınızı yönetmek için minimum yaş şartını karşıladığınızı onaylamak üzere bu kimliği kullanacak. Bu işlem tamamlandıktan sonra sıradaki adımlar hakkında sizi bilgilendireceği "

bu şekilde mail geldi sadece başka da mail gelmedi
İlerleyen süreçte tekrar mail gelecek. İnceleme aşamasında.

Şu Twitter'dan oldum olası nefret ettim. Elon bile düzeltemedi. Keşke şu uygulamayı tamamen evrenden yok edip baştan yapsalar. Profilime doğum günü ekliyordum gün ay girdim yıl da girdim 13 yaşından büyük olmama rağmen birden hesap kitlendi. Gerçekten çok salakça bir şey. Jack Dorsey'in yapacağı işe vurayım.

dostum bu ekran ne zaman sonuçlanır lütfen bilgi verirmisin @Learnof

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2024-08-23 at 18.47.58.jpeg
    WhatsApp Image 2024-08-23 at 18.47.58.jpeg
    53,8 KB · Görüntüleme: 55

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı