Twitter "bir hata oluştu fakat endişelenme gerek yok, senden kaynaklanmıyor." hatası

Bazı kullanıcılar sorunun sadece TTnet'te yaşandığını diğer servis sağlayıcılarında yaşanmadığını iddia ediyorlar. Var mı başka iss kullanıp aynı hatayı alan?

Bazı kullanıcılar sorunun sadece TTnet'te yaşandığını diğer servis sağlayıcılarında yaşanmadığını iddia ediyorlar. Var mı başka iss kullanıp aynı hatayı alan?
Dediğin olayı burada dile getirmiş biri.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Trendlere bastığımda her seferinde "bir hata oluştu fakat endişelenme gerek yok, senden kaynaklanmıyor." yazıyor. Sorun genel mi?
Merhaba, sorun dün akşamdan beri bende de var. Telefondan girdiğimde bir sorun yok ama pc üzerinden twittera girdiğimde trendlerdeki bir konuya tıkladığımda bahsettiğiniz sorunla karşılaşıyorum çözemedim.

Sorun bende de var, vpn ile de ttnet modem üzerinden sorun devam etti. Tplink modemlerinde de euro truck simulator eu sunucusuna baglanamazdım yıllar önce onu hatırlattı bana.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı